Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός της ΑΕΚ Τρίπολης (+φωτό, vid)

Το απόγευμα της Τετάρτης στο χώρο των γηπέδων Τένις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Τρίπολης, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός όλων των τμημάτων της ΑΕΚ Τρίπολης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρο. Στην εκδήλωση βρέθηκε όλη η «οικογένεια» της ΑΕΚ Τρίπολης καθώς και μέλη της διοίκησης του συλλόγου.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/EZnc1yLg0yI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

 Στην εκδήλωση παρουσία εκτός από τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτης Βαλασσόπουλος, έδωσαν τα μέλη του ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης Γεώργιος Αναστόπουλος, Βασίλειος Παπαγεωργάκης, Ιωάννης Νίκου, καθώς και οι έφοροι των τμημάτων κ.κ. Γεώργιος Νίκου, Αντώνης Φαρφαράς, Σωκράτης Κοσμίδης. Παρουσία στην τέλεση του αγιασμού της «Ένωσης» έδωσε και ο κ. Νικόλαος Τσιαμούλος.

Τέλος χαιρετισμό λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης έδωσε ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου κ. Θεόδωρος Καραλής, ενώ σοβαρή ανειλημμένη υποχρέωση είχε και ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Παυλής και γι’ αυτό δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Συνέχεια στο contraepithesi.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο