Διακρίσεις στο Athlisis Open 2016 για τον τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εξαιρετικές εμφανίσεις για ένα ακόμα open έκανε η αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Στο 9ο Open Athlisis Cup, το οποίο διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Athlisis Tennis Club, κατάφεραν έξι αθλητές μας να καταλάβουν θέσεις μέσα στην πρώτη τριάδα, στις κατηγορίες, όπου συμμετείχαν.

Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές της ΑΕΚ κατέλαβαν την 2η και την 3η θέση στην κατηγορία των γυναικών 14-34 ετών με την Κανελλάκη Χρυσούλα και την Καραναγνώστη Μαρία αντίστοιχα. Και οι δύο αθλήτριές με τις εξαιρετικές τους  εμφανίσεις απέδειξαν την πολύ καλή κατάσταση, στην οποία βρίσκονται τον τελευταίο καιρό.

Στην κατηγορία των γυναικών 35+ την 3η θέση κατέλαβε η Προδρόμου Άννα μπαίνοντας για ένα ακόμα τουρνουά μέσα στις πρώτες θέσεις, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για την συμμετοχή της στην τελική 8άδα του Peloponnesus Tennis Masters 2016.

Τέλος στην κατηγορία των διπλών την 2η θέση κατέλαβαν στις γυναίκες η Γκουντάνη Γεωργία με την Κανελλάκη Χρυσούλα και την 3η θέση στους άνδρες οι Λαμπρόπουλος Κλέμ και Λαμπρόπουλος Παναγιώτης.

Η διοίκηση της ΑΕΚ και η προπονητική ομάδα του ομίλου τένις ,συγχαίρουν όλους τους αθλητές, όχι μόνο για τα αποτελέσματα τους ,αλλά και για τις αξιόλογες εμφανίσεις και τις προσπάθειες που κατέβαλαν καθ όλη την διάρκεια του τουρνουά.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια, τόσο στα επίσημα τουρνουά της Ομοσπονδίας, όσο και στα open που βρίσκονται σε εξέλιξη τον τελευταίο καιρό.

goun karana 2 dipla ginekon athlisis2016

labropouloi 3 dipla andron athlisis2016

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο