2nd Tripoli Tennis Week Powered By AEK TRIPOLIS

2nd Tripoli Tennis Week Powered By AEK TRIPOLIS

Ο όμιλος και η προπονητική ομάδα τένις της ΑΕΚ Τρίπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν, το για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εντατικό πρόγραμμα, προσφορά σε όλα τους τα μέλη, με την ονομασία “2nd Tripoli Tennis Week”.  Πρόκειται για ένα πρόγραμμα εντατικών μαθημάτων διάρκειας μιας εβδομάδας, το οποίο προσφέρετε δωρεάν σε όλα τα ενήλικα μέλη του ομίλου μας.

Το πρόγραμμα είναι εντατικό, αφού τα μέλη μας θα μπορούν να αθλούνται καθημερινά από τις 19:00 μμ έως τις 22:00 μμ, δουλεύοντας όλα τα χτυπήματα του αθλήματος και εκτελώντας αρκετές ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του αθλήματος με την απόλυτη καρδιαγγειακή άσκηση.

Παράλληλα την συγκεκριμένη εβδομάδα θα ορισθούν, κατά προσέγγιση, τόσο τα group της επόμενης χρονιάς, όσο και το ωράριο των προπονήσεων σας. Σας περιμένουμε τις καθιερωμένες, από πέρυσι προπονητικές σας ώρες.

Ξεσκονίστε τις ρακέτες σας και ξεκινάμε … Πατήστε tennisaek.com για λεπτομέρειες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο