Πρωτιές για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και στο PTM 2016

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΙ επιτυχίες συνεχίζονται με σταθερά βήματα για το όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Μετά τα αποτελέσματα των juniors στο Athlisis Tennis Club και πιο συγκεκριμένα στο τουρνουά Athlisis Cup 2016 σειρά πήρε η αγωνιστική ομάδα των ανδρών και των γυναικών που διέπρεψε στο τουρνουά Peloponnesus Tennis Masters 2016.

 Οι γυναίκες και οι άνδρες του ομίλου μας κατέκτησαν συνολικά 5 θέσεις στις κατηγορίες του Peloponnesus Tennis Masters 2016, που διοργανώθηκε από κοινού με τους τρείς μεγαλύτερους ομίλους της Πελοποννήσου, τον Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμάτας, το Athlisis Tennis Club Αργολίδας και τον Όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Σε δύο σαββατοκύριακα που κέντρισαν το αγωνιστικό ενδιαφέρον της Πελοποννήσου οι αθλητές του ομίλου μας κατέκτησαν δύο 2ες και τρείς 3ες θέσεις στις κατηγορίες των ανδρών 14-34 και των γυναικών 14-34 και 35+. Πιο αναλυτικά στα αποτελέσματα των ανδρών 14-34 την 3η θέση του τουρνουά κέρδισε ο Δελής Κων/νος, ο οποίος κατάφερε να αγωνιστεί και στα 3 open της σειράς, να προκριθεί στην 16άδα και να κατακτήσει την 3η θέση στα masters.

Στις γυναίκες 14-34 εξαιρετική ήταν η παρουσία τόσο της Καραναγνώστη Μαρίας που κατέκτησε την 2η θέση του τουρνουά, όσο και της Αντωνίου Αναστασίας, που κατετάγει 3η στο Masters. Τόσο η Καραναγνώστη, όσο και η Αντωνίου συμμετείχαν εξίσου και στα 3 open με αποτέλεσμα να βρίσκονται αρκετά ψηλά στην βαθμολογία no 4 και no2 της κατηγορίας και με τις νίκες που έκαναν βρέθηκαν στα κύπελλα των πρώτων θέσεων.

AEK WOMEN

Τέλος στην κατηγορία των γυναικών 35+ η αθλήτριες μας Προδρόμου και Καρτσάκη απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι δίκαια διακρίνονται στα τελευταία τουρνουά της σειράς Peloponnesus Tennis Masters και όχι μόνο αφού κατέκτησαν την 2η και την 3η θέση στις γυναίκες της συγκεκριμένης κατηγορίας. Οι αθλήτριες μας συμμετείχαν στα τελευταία δύο open (Athlisis και Κολοκοτρώνεια) και βρέθηκαν στο no 4 και no 9 αντίστοιχα της βαθμολογίας των γυναικών πριν τα masters. Αυτό βέβαια δεν εμπόδισε καμία από τις δύο να διακριθούν στο πρώτο master της χρονιάς.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους μας τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέλαβαν στα τρία τουρνουά της σειράς με αποκορύφωμα το τουρνουά Masters 2016. Τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική συνέχεια με ανάλογες επιτυχίες.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο