2oς ο Ζωγραφάκης του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Διεθνές ΣΒΑΕ

Νέα μεγάλη, και αυτή τη φορά διεθνή επιτυχία για τον όμιλό μας και για τον αθλητή του Ζωγραφάκη Δαβίδ.

Ο Ζωφραφάκης ανέβηκε στην 2η θέση του βάθρου των νικητών, τόσο στην κατηγορία των μονών 35+, όσο και στα διπλά στο Διεθνές τουρνουά ΣΒΑΕ στην Κέρκυρα. Μάλιστα η επιτυχία του αυτή αποκτά ιδιαίτερη σημασία αφού με τις νίκες που σημείωσε ο αθλητής του ομίλου μας ανέβηκε 237 θέσεις στην κατάταξη και αυτή την στιγμή βρίσκεται στο no 144!!!.

Αναφορικά με τις νίκες του στο τουρνουά, στο ταμπλό των μονών επικράτησε στον δεύτερο γύρο του Τζοβάρα με 2-0 σετ (60 62) και στα ημιτελικά του Αλίμονου με 2-0 σετ (63, 62). Στον τελικό ηττήθηκε από τον Πένσο με 2-0 σετ (62, 62) κατακτώντας την 2η θέση του Διεθνές ΣΒΑΕ.

Στο ταμπλό των διπλών ο Ζωγραφάκης με συμπαίχτη τον Κασταμωνίτη κατέκτησαν την 2η θέση του τουρνουά χάνοντας στον τελικό από το ζευγάρι των Πένσου – Γεωργιάδη με 2-0 σετ (62, 62). Στον δρόμο για τον τελικό οι Ζωγραφάκης – Κασταμωνίτης επικράτησαν των Μπαρμπόπουλου – Φλώρου στον 2ο γύρο με 2-0 σετ (63, 64) και στον ημιτελικό των Λιβιτσάνου – Νάκα με 2-0 σετ (63, 64).

Πολλά συγχαρητήρια στον Ζωγραφάκη για αυτές του τις επιτυχίες και καλή συνέχεια στα επόμενα τουρνουά μιας και το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται ιδιαίτερα θερμό για τον όμιλό μας και τους αθλητές του.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...
Μετάβαση στο περιεχόμενο