Με επιτυχία το Peloponnesus Tennis Masters 2016

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το πρώτο τουρνουά Peloponnesus Tennis Masters έριξε αυλαία στις εγκαταστάσεις του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, που για την φετινή χρονιά ήταν ο διοργανωτής όμιλος. Στο ΔΑΚ Τρίπολης και με συνδιοργανωτή τον Δήμο Τρίπολης έγινε το τελευταίο τουρνουά της σειράς αγώνων συλλογής πόντων, οι οποίοι αντικατοπτρίζουν την επίδοση των καλύτερων αθλητών που συμμετέχουν στα τρία μεγαλύτερα τουρνουά της Πελοποννήσου μέσα σε ένα έτος.

 Από το Παπαφλέσσεια Tennis Open (OA Καλαμάτας), στο Open Athlisis Cup (Athlisis Tennis Club) και με τελευταίο σταθμό το Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open (AEK Τρίπολης) οι αθλητές των κατηγοριών 14-34 και 35+ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και τις δυνατότητές τους σε ένα τουρνουά για τους καλύτερους.

Παιχνίδια που κρίθηκαν σε τρίτο set καθήλωσαν πολλούς από τους φίλους του αθλήματος μιας και το θέαμα που πρόσφεραν οι αθλητές ήταν κάτι παραπάνω από αξιόλογο. Ιδιαίτερα κύπελλα και δώρα για τους πρώτους των πρώτων μοιράστηκαν από τους διοργανωτές με στόχο το επόμενο τουρνουά να γίνει πολύ πιο δυνατό, τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά. Στα αποτελέσματα του Peloponnesus tennis Masters και στην κατηγορία των Γυναικών 14-34 την πρώτη θέση κατέλαβε η Μπουρτσουκλή Ραφαηλία, η οποία τερμάτισε πρώτη και στην κανονική διάρκεια των αγώνων με το απόλυτο ρεκόρ σε όλα τα τουρνουά, αφού κέρδισε τις πρώτες θέσεις των μονών. Στην δεύτερη θέση ανέβηκε η Καραναγνώστη Μαρία no4 της κατάταξης πριν τα masters και την τρίτη θέση μοιράστηκαν οι Αντωνίου Αναστασία και η Κουλουμπού Αγγελική no2 και no5 της βαθμολογίας αντίστοιχα. Στους άνδρες 14-34 την πρώτη θέση κατέλαβε ο Παπαβασιλείου Σταύρος, ο οποίος είχε τερματίσει και σαν no1 στην τελική κατάταξη των ανδρών με δεύτερο τον Πανταζόπουλο Σάκη no11 της σχετικής κατάταξης ενώ την τρίτη θέση κατέκτησαν από κοινού οι Δελής Κων/νος και Δουκουμόπουλος Δημήτρης no4 και no7 της κατάταξης. Στην κατηγορία των γυναικών 35+ την πρώτη θέση κατέκτησε η Σταθούλια Βούλα, η οποία ήταν και no1 της βαθμολογίας, με δεύτερη την Προδρόμου Άννα no4 και τρίτες την Καρτσάκη Έρη και την Καλόγρη Σαντυ no8 και no9 αντίστοιχα.

Τέλος στους άνδρες 35+ την πρώτη θέση κατέλαβε ο Arlotta Fabrizio με δεύτερο τον Δουκουμόπουλο Δημήτρη και τρίτους τους Αλοίμονο Κώστα και Καλλιάνο Γιώργο. Οι δύο πρώτοι τερμάτισαν και στην σχετική βαθμολογία με την θέση που κατέκτησαν στα masters ενώ ο Αλόιμονος και ο Καλλιάνος είχαν το no5 και no7 αντίστοιχα.

Η οργανωτική επιτροπή του Peloponnesus Tennis Masters 2016, η οποία απαρτίζεται από τους ομίλους τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, του ΟΑ Καλαμάτας και του Athlisis Tennis Club (Αργολίδας) θα ήθελαν να ευχαριστήσουν δημόσια όλους όσους αγωνίστηκαν στο τουρνουά masters 2016, τους συνοδούς και όλους όσους είδαν από κοντά τα συγκεκριμένα παιχνίδια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει όμως και σε όλους εκείνους που πήραν μέρος στα τουρνουά της σειρά Peloponnesus Masters Series (Παπαφλέσσεια, Athlisis Open και Κολοκοτρώνεια) και οι οποίοι βοήθησαν με την αγωνιστική τους συμμετοχή και παρουσία να βγει εις πέρας αυτή η διοργάνωση. Το Peloponnesus Tennis Masters θα διοργανωθεί και την φετινή χρονιά σαφώς πιο βελτιωμένο στους περισσότερους τομείς με απώτερο σκοπό να γίνει από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις στην Ελλάδα.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα διαμορφωμένα ταμπλό στην κατηγορία των γυναικών 14-34

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα διαμορφωμένα ταμπλό στην κατηγορία των γυναικών 35+

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα διαμορφωμένα ταμπλό στην κατηγορία των ανδρών 14-34

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα διαμορφωμένα ταμπλό στην κατηγορία των ανδρών 35+

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο