Επιτυχίες για το Smash και τον Άτλαντα στο τουρνουά Arcadian

Επιτυχίες για το Smash και τον Άτλαντα στο τουρνουά Arcadian Σπουδαίες εμφανίσεις για μια ακόμα φορά για την αγωνιστική ομάδα ενηλίκων του Smash και του Αρκαδικού ομίλου αντισφαίρισης «Άτλας».

Στο τουρνουά Arcadian με έδρα την Τρίπολη, οι παίκτες του Αρκαδικού ομίλου είχαν 10 διακρίσεις σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο. Στις γυναίκες 1η αναδείχτηκε η Ραφαηλία Μπουρτσουκλή στην κατηγορία γυναίκες 14-34 και 3η η Βούλα Σταθούλια στην κατηγορία γυναίκες 35+. Στους άντρες στην κατηγορία 14-34, 3ος νικητής ο Αναστάσης Γρηγορίου, στην κατηγορία 35+, 2ος ο Γιώργος Ροζανίτης και 3ος ο Δημήτρης Δουκουμόπουλος και ο Βασίλης Βλάχος και στην κατηγορία 45+ 3ος ο Δημήτρης Δουκουμόπουλος.

Σε ομαδικό επίπεδο οι αθλητές του Smash club Βασίλης Βλάχος και Γιώργος Ροζανίτης κατέλαβαν την 3η θέση στα διπλά αντρών, ενώ οι αθλητές Αναστάσης Γρηγορίου και Ραφαηλία Μπουρτσουκλή κατέλαβαν τη 2η θέση στα διπλά μικτά.

Άλλο ένα τουρνουά που η αγωνιστική ομάδα του Smash συμμετείχε με πλήρη αποστολή, τελείωσε με επιτυχία και πολλές διακρίσεις.

Επόμενο τουρνουά τα Παπαφλέσσεια και το Tripolis open 2016.

Καλή δύναμη σε όλους τους αθλητές.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia