Συνεχίζεται για 2η ημέρα το Beach Τennis Melitzazz 2016 στην παραλία Πλάκας Λεωνιδείου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεχίζεται για 2η ημέρα το Beach Τennis Melitzazz 2016 στην παραλία Πλάκας Λεωνιδείου.

 Γνωριμία με το άθλημα για 2η ημέρα και προετοιμασία για τα παιχνίδια που ξεκινούν αύριο Σάββατο 9/7. Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους διοργανωτές του 1ου Beach Τennis Melitzazz 2016, αφού πέρα απο τις κατηγορίες των ανδρών και των γυναικών έκδηλο ήταν το ενδιαφέρον για συμμετοχές juniors. Έτσι αύριο το πρωί το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με την παιδική κατηγορία στα μικτά και μετά το μεσημερί σειρά θα έχουν οι άνδρες και οι γυναίκες.

Απο σήμερα, η οργανωτική επιτροπή του Beach Τennis Melitzazz 2016 έχει ξεκινήσει και μαζεύει τις συμμετοχές για το τουρνουά που ξεκινά αύριο. Τελευταίες δηλώσεις θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δίνουν μέχρι αύριο Σάββατο στις 12:00 πμ στην γραμματεία των αγώνων. Πλούσια δώρα περιμένουν τους πρώτους νικητές, των οποίων την χορηγία έχει κάνει το beach bar Ναυτίλος. Κύπελλα και μετάλια θα δωθούν στην πρώτη τετράδα των νικητών απο την οργανωτική επιτροπή των αγώνων.

Για μια ακόμη ημέρα μεγάλη ήταν η συμμετοχή τόσο απο το τους ντόποιους κατοίκους της περιοχής, όσο και απο επισκέπτες στο φεστιβαλ του Melitzazz 2016. Για αυτό το λόγο θα θέλαμε να αυχαριστήσουμε όσους για μια ακόμη ημέρα βρέθηκαν στην παραλία της Πλάκας και γνώρισαν το πιο hot άθλημα του καλοκαιριού.

Για το πρόγραμμα καθώς και για το ταμπλό των αγώνων οι ανδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται απο αύριο το πρωί στην επίσημη ιστοσελίδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ: www.tennisaek.com καθώς και στην σελίδα του Melitzazz: www.melitzazz.gr.

 

{gallery}melitenis{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο