1ος ο Ζωγραφάκης του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στη Θήβα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νέα μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του ομίλου μας Ζωγραφάκη Δαβίδ. Στο Εαρινό τουρνουά του ΟΑ Θήβας ο Ζωγραφάκης κατέκτησε την 1η θέση στα μονά στην κατηγορία του και στα μικτά διπλά με συμπαίχτρια την Μαργέτη Κατερίνα.

Στον τελικό του τουρνουά ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης επικράτησε του Καντά Αντώνη με 2-0 σετ (63, 75) και στα διπλά με την Μαργέτη επικράτησαν στον τελικό των Χατζηπαπα Κοσμα και Τριανταφυλλου Πεννυ με 2-0 σετ (63 61). Δυστυχώς οι διοργανωτές δεν έχουν ανανεώσει τα ταμπλό του τουρνουά για να μπορέσουμε να σας δώσουμε αναλυτική εικόνα των αγώνων.

Παρόλα αυτά ο όμιλος τένις της ΑΕΚ συγχαίρει τον αθλητή του Ζωγραφάκη Δαβίδ και την συναθλήτρια του στα μικτά διπλά Κατερίνα Μαργέτη για τις επιτυχίες τους και τους εύχεται καλή καλοκαιρινή – αγωνιστική συνέχεια.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο