Στην 2η θέση η Κανελλάκη- Sparti Tennis Open 2016

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιτυχιών συνέχεια για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στα καλοκαιρινά τουρνουά που διεξάγονται ανα την Ελλάδα.

Μετά την τελευταία επιτυχία των Λαμπροπούλου και Ζωγραφάκη στα τουρνουά των Αθηνών ήρθε η σειρά της Κανελλάκη να προσθέσει ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ των επιτυχιών για το φετινό καλοκαίρι. Στην 2η θέση του Open που έγινε για μια ακόμη χρονιά στο Sparti tennis Club ανέβηκε η Χρυσούλα Κανελλάκη του ομίλου μας. Η Κανελλάκη συνεχίζει τις επιτυχημένες τις εμφανίσεις για φέτος παίζοντας στον τελικό του Sparti Tennis Club, το οποίο σχημάτισε 32άρι ταμπλό στην κατηγορία των γυναικών.

Η Κανελλάκη τον πρώτο γύρο τον πέρασε bye και στους 16 επικράτησε της Σικαρά με 2-0 σετ (60,62). Στην οκτάδα αντιμετώπισε την Τρακάκη την οποία και κέρδισε με 2-0 σετ (60,60) Στην ημιτελική σειρά η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης κέρδισε το πρώτο σετ 60 και μετά από μια ολιγόλεπτη διακοπή λόγο βροχόπτωσης επικράτησε με 61 και στο δεύτερο set, νιώθοντας όμως μερικές ενοχλήσεις στον δικέφαλο μηριαίο του δεξιού της ποδιού. Την επόμενη ημέρα έγινε ο μεγάλος τελικός με την αθλήτρια του Sparti Τennis Club Αντωνίου Κατερίνα. Σε ένα παιχνίδι ανατροπών στο πρώτο σετ η Αντωνίου επικράτησε με 6-4 αλλά στο δεύτερο σετ η Κανελλάκη δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθειά της, λόγο του τραυματισμού της την προηγούμενη μέρα. Έτσι αναγκάστηκε σε retire και έμεινε στην 2η θέση .

Πολλά συγχαρητήρια για την αθλήτρια του ομίλου μας. Της ευχόμαστε καλή ανάρρωση και καλή επιτυχία στη συνέχεια των προσπαθειών της στο Ε3 της Κεφαλονιάς και στο βαθμολογούμενο τουρνουά του Peloponnesus Master Series – Παπαφλέσσεια 2016.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο