Nafplio Energy Triathlon: το πλαίσιο της διοργάνωσης

Παρουσία των ΜΜΕ, εκπροσώπων Θεσμικών Φορέων, Χορηγών και των αθλητών Ντενίζ Δημάκη, Γρηγόρη Σουβατζόγλου και Γιώργου Δανιήλ και με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Nafplio Energy Triathlon, Δήμαρχο Ναυπλιέων, κο Δημήτρη Κωστούρο, πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο, στο Βουλευτικό, η παρουσίαση του Nafplio Energy Triathlon, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Ιουνίου 2016.

Ανακοινώθηκε το πλαίσιο της διοργάνωσης και οι πρωτοβουλίες της Ο.Ε. που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το Ναύπλιο σε Αθλητικό και Τουριστικό Προορισμό.

Σημαντική ήταν η παρουσία στην Συνέντευξη Τύπου των πρωταθλητών: Ντενίζ Δημάκη, Γρηγόρη Σουβατζόγλου και Γιώργου Δανιήλοι οποίοι και δήλωσαν την συμμετοχή τους στις αγωνιστικές εκδηλώσεις του NafplioEnergyTriathlon.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία όλων των φορέων του Δήμου για την διοργάνωση ενός τόσο σημαντικού τριαθλητικού γεγονότος στο Ναύπλιο. Τονίζοντας χαρακτηριστικά είπε ότι «Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Τρίαθλο του Ναυπλίου για το 2016. Στόχος μας είναι το Τριαθλο να μπει στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις του Δήμου μας και να γίνει θεσμός. Θέλουμε να καλέσουμε όλους τους αθλητές και αθλούμενους σε μια διοργάνωση που με τη συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων με την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και την Energy Races εγγυάται έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών. Θέλω να τονίσω πως το Ναύπλιο στο κομμάτι του αθλητικού τουρισμού έχει βρει πλέον την θέση που του αξίζει. Όλοι ξέρουν πως θα έρθουν 2-3 φορές το χρόνο να συμμετέχουν σε άρτιες αθλητικές εκδηλώσεις.».

Ο Δήμαρχος, αφού αναφέρθηκε και πάλι στην μεγάλη σημασία της διοργάνωσης για την πόλη του Ναυπλίου αλλά και για την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, ευχαρίστησε όλους τους φορείς που συμβάλλουν στην υλοποίηση αυτής της διοργάνωσης. Κλείνοντας ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τόνισε ότι « Όταν έχουμε επιτυχημένο αγώνα, το Ναύπλιο και ο Δήμος μας θα συνδεθεί με την επιτυχία και θα προωθηθεί όπως θέλουμε. Το Ναύπλιο είναι στο επίκεντρο και ας μη ξεχνάμε πως λίγους μήνες μετά θα μπει και το πανέμορφο Τολό. Είστε όλοι καλεσμένοι στις 19 Ιουνίου στο Ναύπλιο του Τριάθλου».

Ο κ Γιώργος Γερόλυμπος Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου (Ε. Ο. ΤΡΙ.) δήλωσε ότι «έχουμε μια άριστη συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και για μας αυτό είναι εγγύηση πως θα έχουμε να αγώνα απόλυτα ασφαλή για τους αθλητές που είναι προτεραιότητα μας και άρτια διοργανωμένο. Θα συμμετάσχουν οι καλύτεροι μας αθλητές και παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και οι πολίτες του Ναυπλίου. Το Τρίαθλο είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα παγκοσμίως. Στόχος μας είναι να γίνει ο καλύτερο αγώνας που έχει καταγραφεί ποτέ στην Ελλάδα και την επόμενη χρονιά να γίνει ένας ακόμα μεγαλύτερος αγώνας όπως αρμόζει στο Ναύπλιο».

Ο κ. Γρηγόρης Σκουλαρίκης Γενικός Συντονιστής της Διοργάνωσης και Γενικός Διευθυντής της EnergyRaces, αναφέρθηκε στο τεχνικό κομμάτι της διοργάνωσης και επιπλέον τόνισε ότι «Είναι ιδιαίτερη χαράς μου να βρίσκομαι στον συντονισμό της διοργάνωσης, όχι μόνο για το Ναύπλιο είναι ένα πανέμορφο μέρος και ένας κορυφαίος προορισμός αθλητικού τουρισμού, αλλά κυρίως γιατί το Ναύπλιο έχει για τα ελληνικά δεδομένα μια πολύ προχωρημένη αθλητική κουλτούρα. Έχουμε βρει στο Ναύπλιο μεγάλη υποστήριξη και ανθρώπους με γνώσεις και όρεξη να βοηθήσουν για να πραγματοποιήσουμε μια εξαιρετική διοργάνωση. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, έχουμε δυο άξονες. Αφενώς πρέπει να παρέχουμε στους αθλητές μια άρτια διοργάνωση ώστε να κάνουν το αγώνα τους, αλλά παράλληλα να μπορεί να συμμετάσχει και ο κάθε αθλούμενος/πολίτης στον αγώνα ή με όποιον άλλο ρόλο επιθυμεί, του εθελοντή ή ακόμα και του απλού θεατή».

Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Τρίαθλο Ντενίζ Δημάκη, από την πλευρά της τόνισε «Για μας τους αθλητές , το Ναύπλιο είναι πάντα ένας καταπληκτικός προορισμός όπου μπορούμε να απολαύσουμε το μέρος και τον αγώνα μας. Είμαι σίγουρη πως ο αγώνας στις 19 Ιουνίου θα είναι υπέροχος και ο αγώνας θα καθιερωθεί.».

Ο Πρωταθλητής Τριάθλου Γρηγόρης Σουβατζόγλου δήλωσε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έχω την ευκαιρία να συμμετέχω σε έναν γρήγορο και ασφαλή αγώνα στο Ναύπλιο, μαζί με σπουδαίους συναθλητές όπως η Ντενίζ Δημάκη και ο Γιώργος Δανιήλ.».

Ο Πρωταθλητής στο Aquathon Γιώργος Δανιήλ από την πλευρά του είπε: : « Θέλω να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου το Δήμο Ναυπλιεών και την Ε.ΟΤΡΙ. που μας στηρίζουν και μας δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστούμε σε έναν γρήγορο και ασφαλή αγώνα υψηλών προδιαγραφών.».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΛΑΣ: Προσοχή στις τηλεφωνικές απάτες

Ενημέρωση πολιτών για την αποφυγή εξαπάτησης από επιτήδειους που...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης στην Πιάνα Αρκαδίας

Το Σάββατο 30/03/2024 λόγω εργασιών ενίσχυσης του δικτύου του...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 28 Μαρτίου

Του Αποστόλου και Μάρτυρος Ηρωδίωνος επισκόπου Πατρών και του...

Κατώτατος μισθός: Αυξάνεται από 1η Απριλίου

Ζήτημα ημερών είναι πλέον η ανακοίνωση της αύξησης απολαβών που θα...
Μετάβαση στο περιεχόμενο