Skiritida Run: Διαδρομή σε έναν επίγειο παράδεισο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο αγώνας  Skiritida Run  έρχεται για να αναδείξει τα υπέροχα τοπία της Αρκαδίας μας και πιο συγκεκριμένα του Δάσους Σκιρίτιδας, προσφέροντας παράλληλα ένα τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού.

Από το πρωί της Κυριακής 5 Ιουνίου όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Αρκαδία. Η αρχή θα γίνει με τους αγώνες δρόμου (10km, 5km και 1km για παιδιά), ενώ η συνέχεια θα δοθεί στα γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου και τένις στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου Κολλινών.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αθλητικών δραστηριοτήτων θα ακολουθήσει barbeque για όλους τους συμμετέχοντες με εκλεκτά προϊόντα της Αρκαδικής Οικολογικής Φάρμας, ενώ το Skiritida Run θα ολοκληρωθεί με συναυλία με έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια από ντόπιους μουσικούς και τραγουδιστές και πολλές ακόμη εκπλήξεις!

Μαζί με το Skiritida Run θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις για την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων της περιοχής.

Δείτε το πλήρες ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διοργάνωση Skiritida runή επισκεφτείτε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο από τους διοργανωτές στην πλατεία Άρεως.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΔΩ  και αναδείξτε εκτός συνόρων οι απίστευτες ομορφιές του νομού μας, γνωρίζοντας από κοντά το απίστευτα όμορφο Δάσος της Σκιρίτιδας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο