Πραγματοποιείται για άλλη μια χρόνια το Φεστιβάλ ρίψεων στην Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η συνέντευξη Τύπου για το Φεστιβάλ Ρίψεων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 στον χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου της Τρίπολης.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/hWV9JnO8TL0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στο Δακ Τρίπολης σε αυτήν μίλησαν o πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου κ Καραλής Θεόδωρος,  ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Κώστας Βινατσέλας, ο κ Μανώλης  Μανωλόπουλος,  και τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο κ Καραλής Θεόδωρος ως πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Δήμου Τρίπολης και ανέφερε τα εξής:

Για άλλη μια χρονιά το Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ σε συνεργασία με την Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου διοργανώνουμε μια από τις σημαντικότερες αθλητικές συναντήσεις ρίψεων Πανελληνίως, το «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΙΨΕΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗ 2016». Ο αγώνας αυτός για άλλη μια έχει θεσπιστεί από την Ομοσπονδία ως ένας από τους αγώνες κριτήρια για την συγκρότηση των Εθνικών ομάδων όλων των κατηγοριών… κάτι ιδιαίτερα σημαντικό ειδικά εφέτος μιας και το 2016 είναι Ολυμπιακή Χρονιά. Όπως καταλαβαίνεται θα παρελάσουν από το ΔΑΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ μερικά από τα κορυφαία ονόματα του χώρου του Αθλητισμού από την Ελλάδα αλλά και από την Κύπρο, αλλά και δικοί μας αξιόλογοι Αρκάδες αθλητές που έχουν διακριθεί σε Πανελλήνιο αλλά και διεθνές Επίπεδο.

Οι αγώνες αυτοί έχουν λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο ως κίνητρο για πολλά δικά μας παιδιά.. Αρκάδες αθλητές… τα οποία ασχολήθηκαν με τον αθλητισμό και τις ρίψεις … διακρίθηκαν και φόρεσαν και την φανέλα της Εθνικής Ομάδας, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για όλους που μας γεμίζει με ικανοποίηση και μας παροτρύνει να στηρίζουμε όσο μπορούμε αυτή τη σημαντική διοργάνωση… Εύχομαι σε όλους όσους αγωνιστούν σε αυτό τον σπουδαίο αγώνα να πετύχουν τους στόχους τους..

Από την πλευρά του ο κ. Κώστας Βινατσέλας, με την αρμοδιότητα του πρόεδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, ανέφερε:

Το Φεστιβάλ Ρίψεων που θα διεξαχθεί την Κυριακή 29 Μαΐου 2016  για άλλη μια χρονιά θα έχει απόλυτη επιτυχία, όπως είχαν όλα τα τελευταία Φεστιβάλ Ρίψεων που διεξήχθησαν στην πόλη μας. Στην Αρκαδία υπάρχει μεγάλη παράδοση στις ρίψεις, υπήρχαν κατά καιρούς πολύ μεγάλοι αθλητές οι οποίοι αργότερα διέπρεψαν και ως προπονητές.

Μας ανέφερε ότι από τη νέα χρονιά προς τιμή του μεγάλου αθλητή – προπονητή τον ρίψεων κ Μανώλη  Μανωλόπουλου οι αγώνες θα πάρουν το όνομα του.

Ο κύριος  Μανώλη  Μανωλόπουλος φανερά συγκινημένος για την τιμή που του γίνετε να πάρουν οι αγώνες το όνομα του έκανε αναφορά στην ιστορία των αγώνων και ανέφερε ότι η περιοχή μας είναι ιδανική για την προετοιμασία αθλητών.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στον πρόεδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Κώστα Βινατσέλα για την προσφορά του στον στίβο.

Τέλος ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος είπε:

«Θα ήθελα και εγώ από την πλευρά μου να ευχαριστήσω όλους τους φορείς που έτρεξαν μέχρις στιγμής για την προετοιμασία και την διεξαγωγή του Φεστιβάλ. Ένας σημαντικός αγώνας σε μια σημαντική πόλη για τον τομέα των ρίψεων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΕΤΟΥΣ 2024

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΛήψη ΠΕΡΙΛΗΨΗ-ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣΛήψη

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλο

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Μεγαλόπολης, Κώστα Μιχόπουλο. Σκοπός της συνάντησης ήταν ο καλύτερος προγραμματισμός των προτάσεων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που προορίζονται για ένταξη και θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Στόχος της Περιφέρειας είναι η

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο