Αυλαία στο 1ο Παν/μιακο τουρνουά τένις Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με απόλυτη επιτυχία τόσο από αγωνιστικής όσο και από οργανωτικής πλευράς τελείωσε το 1ο Παν/μιακο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης που διοργάνωσε το Παν/μιο Πελοποννήσου.

 Συνδιοργανωτής όμιλος για την φετινή χρονιά ήταν ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και το Νομικό πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης, οι οποίοι σε άμεση συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου συνέβαλλαν τα μέγιστα στο να βγει εις πέρας το εν λόγο τουρνουά. Από αγωνιστικής πλευράς οι συμμετέχοντες για τους φετινούς αγώνες ήταν από τα τμήματα του Παν/μιου Πελοποννήσου που εδρεύουν στην Τρίπολη, την Σπάρτη, την Καλαμάτα, και την Κόρινθο.

Οι αγώνες έγιναν με το σύστημα του Round Robin κατά την πρώτη φάση και με το σύστημα knock out κατά την δεύτερη φάση. Οι κατηγορίες ήταν γυναικών και ανδρών τόσο προχωρημένων (D1), όσο και αρχάριων (D2). Στις γυναίκες D1 νικήτρια αναδείχτηκε η Χατζηαγγελή Ελίζα με δεύτερη την Δημητροπούλου Γιωργία και τρίτη την Τράκα Μαρία.

Στις γυναίκες D2 νικήτρια αναδείχτηκε η Τρίγκα Βασιλική με δεύτερη την Τσιλέπη Αναστασία και τρίτη την Παπαβραμίδου Ζωή. Στους άνδρες D1 την πρώτη θέση κατέλαβε ο Κουλούρης Χάρης, την δεύτερη ο Σχορτσιανίτης Γιάννης και την Τρίτη θέση από κοινού ο Ευθυμιόπουλος Γιώργος και ο Κουριώτης Χρήστος. Τέλος στους άνδρες D2 την πρώτη θέση κατέλαβε ο Ζούδης Σπύρος με δεύτερο τον Βαμβακούση Νίκο και τρίτο τον Παπαγεωργίου Βαγγέλη.

Τις απονομές εκ μέρους του πανεπιστημίου Πελοποννήσου έκανα οι κύριοι Σαγιάς Νίκος (Πρόεδρος του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών). Εκ μέρους του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στις απονομές παραβρέθηκαν η κα. Αντωνίου Μαρία (Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης), ο κ. Δημήτρης Σαραντόπουλος (Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης) και ο κ. Γιώργος Παπαδόπουλος (Διευθυντής του Ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης).

Επαγγελματίες τις πόλης της Τρίπολης βοήθησαν για να βγει με τον καλύτερο τρόπο εις πέρας το 1ο Παν/μιακο τουρνουά του πανεπιστημίου Πελοποννήσου και για αυτό το λόγο αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ, στον Επίσημο χορηγό, που ήταν το κατάστημα Everest Τρίπολης. Το κατάστημα Everest Τρίπολης προσέφερε, τόσο τα απαραίτητα προς τους συμμετέχοντες δροσιστικά ποτά και snacks καθώς και έκανε την αθλοθέτηση του τουρνουά. Τέλος τις φωτογραφίες των τελικών προσέφερε το Φωτογραφείο Καναβός.

Η οργανωτική επιτροπή των αγώνων του 1ου Παν/μιακού τουρνουά αντισφαίρισης Πελοποννήσου θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια τους αυτή και τους εύχεται καλή συνέχεια σε κάθε τους αθλητική δραστηριότητα και καλή επιτυχία στην εξεταστική τους. Ραντεβού του χρόνου…

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο