2η θέση για τον Νασιάκο Γιώργο της ΑΕΚ Τρίπολης (τένις)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια ακόμη διάκριση για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και τον αθλητή Νασιάκο Γιώργο στο 2ο Ε3 της χρονιάς στην κατηγορία για αγόρια κάτω των 12 ετών.

 Ο Νασιάκος κατέκτησε για πρώτη φορά φέτος διάκριση σε Ε3 τουρνουά καθώς στο προηγούμενο ενωσιακό σταμάτησε ένα βήμα πριν την τετράδα. Τώρα όμως ο αθλητής του Γ. Παπαδόπουλου και της προπονητικής του ομάδας έφτασε μέχρι τον τελικό και κατέκτησε την 2η θέση πραγματοποιώντας πραγματικά σπουδαίες εμφανίσεις.

Σε ταμπλό των 32 αθλητών ο Νασιάκος επικράτησε στον πρώτο γύρο του Μπάμπη (ΟΑ Ξυλοκάστρου) με 2-0 σετ (40, 40) και στον 2ο γύρο, σε εμφύλιο “ενδοοικογενειακό” αγώνα  του Νασιάκου Ιάσονα (AEK Τρίπολης) με 2-0 σετ (40, 42). Στην οκτάδα και για την είσοδό του στα ημιτελικά ο Νασιάκος επικράτησε του Κυριακόπουλου (ΑΟΑ Πατρών) με 2-1 σετ ( 24, 40, (4)).  Στα ημιτελικά ο αθλητής του ομίλου μας επικράτησε του αθλητή Σπυράκη από τον Ρήγα ΑΟΑ με 2-0 σετ (64, 75) αλλά ηττήθηκε από τον έτερο αθλητή του Ρήγα ΑΟΑ, Τούντα Μάριο στον τελικό με 2-0 σετ (16, 46) κατακτώντας την 2η θέση του Ε3. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Πολλά συγχαρητήρια από την προπονητική ομάδα και την επιτροπή διοίκησης του ομίλου στον Νασιάκο Γιώργο για την πρώτη του φετινή επιτυχία και ευχόμαστε καλή αγωνιστική συνέχεια στο Arcadian Tennis Open 2016  που βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Θρησκευτική Συναυλία Χορωδίας Ορφέας Τρίπολης

Η Χορωδία Ορφέας Τρίπολης, στο πνεύμα των κατανυκτικών ημερών...

Καιρός: Λάσπη και αφρικανική σκόνη

Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα...

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά

Τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Νήσων, Υποστράτηγο Δημήτρη Γεωργανά, υποδέχτηκε, στα γραφεία της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου. Η αντιπυρική περίοδος, ο προγραμματισμός και οι κατά τόπους ασκήσεις ετοιμότητας, απασχόλησαν τη συζήτηση, η οποία και έγινε σε απόλυτο κλίμα συνεργασίας και συνεννόησης. Η κλιματική αλλαγή, οι υψηλές

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για όπλα, ναρκωτικά και πλαστογραφία

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθη ένα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο