Αεκ Τρίπολης: 3η θέση για την Λαμπροπούλου στο 8ο tennis4you

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άλλη μια επιτυχημένη εμφάνιση έκανε η αθλήτρια του ομίλου μας Λαμπροπούλου Σήλια στο 8ο tennis4you open που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις του Mvs tennis systems στον Μαραθώνα.

 Δυνατή εμπειρία με δυνατές αντιπάλους για την Λαμπροπούλου, η οποία κατέκτησε την 3η θέση μετά από τρία συναρπαστικά παιχνίδια μέχρι την τετράδα του open.

H Σήλια ξεκινώντας σαν no2  του ταμπλό αντιμετώπισε στον πρώτο γύρο την Βρετού (Yellow tennis club) επικρατώντας της με 2-0 σετ (60, 61) και στην οκτάδα νίκησε την Καγιώργη (ΟΑ Γουδί) με 2-0 σετ (61, 60) μπαίνοντας στην τελική τετράδα. Στον ημιτελικό η Σιαλμά (Yellow tennis club) επικράτησε της αθλήτριας της ΑΕΚ με 2-1 σετ και την περιόρισε στην 3η θέση του τουρνουά.
Πολλά συγχαρητήρια για την Λαμπροπούλου και καλή επιτυχία στην συνέχεια των αγώνων της.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο