Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2016»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε μία νέα εποχή μπαίνουν τα Special Olympics Hellas καθώς διοργανώνουν Πανελλήνιους Αγώνες, που σε παρόμοιο μέγεθος, διάρκεια, εύρος αθλημάτων και με τόσο μεγάλη συμμετοχή, έχουν να πραγματοποιηθούν εδώ και έξι χρόνια.

Στο πλαίσιο της συνέχισης και της περαιτέρω ανάπτυξής τους, τα Special Olympics Ηellas, προκήρυξαν τη διεξαγωγή Πανελλήνιων Αγώνων με σκοπό να προσφέρουν στους αθλητές ακόμα περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής σε αγώνες.

Οι Αγώνες, οι οποίοι τελούν Υπό την Αιγίδα της Α.Ε του Προέδρου της Δημοκρατίας                       κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου και έχουν την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου, θα πραγματοποιηθούν από 18 έως 22 Απριλίου 2016, στις αθλητικές εγκαταστάσεις SportCamp Λουτράκι, στο Θώδειο Δημοτικό Στάδιο και στο KorinthosBowlingCenter.

Στους Αγώνες θα συμμετάσχουν 700 αθλητές και προπονητές σε 6 αθλήματα: Στίβος, Κολύμβηση, Ποδόσφαιρο, Τένις, Βοcce, Bowling από Ειδικά Σχολεία και Φορείς Ειδικής Αγωγής, από όλα τα προπονητικά προγράμματα Special Olympics της χώρας μας, καθώς επίσης και 25μελής Αποστολή από τα SpecialOlympics της Κύπρου.                   Τις αποστολές θα πλαισιώνουν 100 εθελοντές, 50 κριτές/διαιτητές μέλη οικογενειών και εκπρόσωποι του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου.

Παράλληλα με τους Αγώνες θα πραγματοποιηθούν και μη αθλητικά προγράμματα όπως το Πρόγραμμα «Υγιείς Αθλητές» (HealthyAthletesProgram), το Πρόγραμμα Οικογενειών (FamilyProgram), η δράση SpecialOlympicsHellasFamily Health Forum αλλά και επίδειξη του Προγράμματος «Νεαροί Αθλητές» (Young Athletes) των Special Olympics Hellas.

Η Τελετή Έναρξης των Αγώνων θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2016 και ώρα 19.00 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» του Δήμου Λουτρακίου. Την Τελετή θα παρουσιάσει ο κ. Αλέξης Κωστάλας και τον Ύμνο των SpecialOlympics θα ερμηνεύσει στο πιάνο ο σολίστ-μουσικοσυνθέτης και δημιουργός του  κ. Στέφανος Κορκολής με τη συνοδεία της ερμηνεύτριας κ. Σοφίας Μανουσάκη. Στην Τελετή θα παρουσιάσουν χορευτικά δρώμενα, αθλήτριες του Προπονητικού Προγράμματος Ρυθμικής Γυμναστικής των SpecialOlympicsHellas, καθώς και Oμάδα του CosmoGymFestival με τη συμμετοχή των Ολυμπιονικών της Ρυθμικής Γυμναστικής Κλέλιας και Άννυς Πανταζή.             

Η οικογένεια των SpecialOlympics Ηellas εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους: ΜΕΓΑ ΔΩΡΗΤΗ: Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ΧΟΡΗΓΟΥΣ: Ίδρυμα Μ. Βαρδινογιάννη, EasternMediterraneanMaritimeLimited (EASTMED),ΤΕΜΕΣ Α.Ε, ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. – Όμιλος Επιχειρήσεων, AegeanAirlines, ΚaoussisA.E, VISAHellas, Όμιλο AlphaBank, Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών – HellenicDutyFreeShops, Όμιλο ΟΤΕ,  Πλαίσιο, Panolympia, Ε.Ι.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, AUTOHELLASHERTZ,Colgate, EYClub, AnastasiadesOpticaStoresΧΟΡΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΑlphaTV, Sport24, Sport24 RadioΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ: Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο