Πραγματοποιήθηκαν οι Διασυλλογικοί αγώνες στίβου Π-Κ στην Τρίπολη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Τρίπολη αρκετές εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες από περισσότερους από 15 συλλόγους από ολόκληρη την Πελοπόννησο συμμετείχαν στους Διασυλλογικούς αγώνες για τον 6ο όμιλο σε επίπεδο Παίδων και Κορασίδων. Αν και βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν οι αθλητές και αθλήτριες της ευρύτερης περιοχής μέτρησαν τις δυνάμεις τους και την κατάσταση στην οποία βρίσκονται εν μέσω της προετοιμασίας τους.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/xXmAQ36Qe_w” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Σε επίπεδο Αρκαδικών συλλόγων αρκετοί είναι οι αθλητές που διακρίθηκαν στα αγωνίσματά τους όπως μπορεί να δει κανείς και από τον πίνακα των αποτελεσμάτων των Αρκάδων αθλητών και αθλητριών. Κάτι που αποδεικνύει ότι ο Αρκαδικός κλασικός αθλητισμός έχει μέλλον. Παράλληλα και η φετινή χρονιά στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, όπου δεν αποκλείεται να έχουμε και μεγάλες διακρίσεις στα αντίστοιχα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Στους παίδες ο Γ.Σ. Αρκαδίας αναδείχθηκε πρώτος στη γενική βαθμολογία του Διασυλλογικού πρωταθλήματος με 58 βαθμούς έναντι 40 του Μεσσηνιακού Γυμναστικού Συλλόγου, έχοντας σημαντικές διακρίσεις κυρίως στα αγωνίσματα των ρίψεων. Από εκεί και πέρα όμως σημαντικές επιτυχίες είχαν και οι άλλοι Αρκαδικοί σύλλογοι με τον ΓΣΜ Λύκαια στην 9η θέση με 12 βαθμούς και τον ΑΟ Μεγαλόπολης στην 12η θέση με 4 βαθμούς. Στις κορασίδες ο Μεσσηνιακός ΓΣ ήταν εντυπωσιακός κατακτώντας την πρώτη θέση με 118 βαθμούς! Σε επίπεδο κορασίδων ο ΓΣ Αρκαδίας κατέλαβε την 9η θέση με 19 βαθμούς, ενώ ο ΑΟ Μεγαλόπολης ήταν 11ος με 11 βαθμούς και ο ΓΣΜ Λύκαια στην 12η θέση με 10 βαθμούς.

Συνολικά σ’ αυτούς τους διασυλλογικούς αγώνες Π-Κ της Τρίπολης ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας κατέλαβε την 2η θέση στη συνολική βαθμολογία, ενώ ο ΓΣΜ Λύκαια και ο ΑΟ Μεγαλόπολης κατέλαβαν την 12η και την 15η θέση αντίστοιχα.
Οι καιρικές συνθήκες τέλος ήταν ιδανικές προκειμένου να διεξαχθούν χωρίς προβλήματα οι αγώνες.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι όλα εξελίχθηκαν πολύ καλά τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά και δεν υπήρξε κανένα απρόοπτο.

{gallery}diasilogiko_tripoli{/gallery}

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για την κακοκαιρία που...

Διεθνής Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών η 18η Απριλίου – Ελεύθερη είσοδος

Κάθε χρόνο στις 18 Απριλίου γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μεγάλο τμήμα του Ναυπλίου λόγω έργων

Λόγω ασφαλτοστρώσεων θα υπάρξει σήμερα 18/4/2024 ως τις 5...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο