Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα Τένις Επιπέδων – Παν/μιο Πελοποννήσου / ΑΕΚ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης ανακοινώνουν το 1ου Πανεπιστημιακό τουρνουά Τένις Επιπέδων.

 Πρόκειται για την πρώτη διοργάνωση στο άθλημα της αντισφαίρισης στα χρονιά λειτουργίας του Παν/μιου Πελοποννήσου και οι διοργανωτές έχουν καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχει επιτυχία. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 4/4 και η τελική σειρά θα γίνει στις 10/4 με σύστημα τόσο Round Robbin, όσο και knock out ταμπλό στην τελική φάση.

Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στα γήπεδα τένις του ΔΑΚ Τρίπολης με επιδιαιτητές τους προπονητές του ομίλου της ΑΕΚ Τρίπολης. Στους αγώνες του Πανεπιστημιακού τουρνουά τένις Πελοποννήσου χουν δικαίωμα να λάβουν μέρος μόνο όσοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι ως φοιτητές/τριες στο Παν/μιο Πελοποννήσου καθώς και το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό.

Οι συμμετέχοντες/ουσες, που βρίσκονται εκτός Τρίπολης, κατά την πρώτη φάση των αγώνων, θα μπορούν να παίζουν ίδιες ώρες και μέρες (αν το πρόγραμμα το επιτρέπει), με στόχο να διευκολυνθούν οι μετακινήσεις τους. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε πιο κάτω στην Προκήρυξη. Οι ημερομηνίες δήλωσης λήγουν 31/3

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο