CORINTHIΑ REGULARITY RALLY την Κυριακή 27 Μαρτίου

O AC3 (Argolis Classic Car Club) με επίκεντρο την Κορινθία διοργανώνει το CORINTHIΑ REGULARITY  RALLY την Κυριακή 27 Μαρτίου 2016. H  εκδήλωση ακριβείας κλασσικών αυτοκινήτων, προσμετρά στο Argolis Historic Trophy 2016 με συντελεστή  1.

Η Οργανωτική Επιτροπή σχεδίασε ένα συνεκτικό ράλλυ, προς ευχαρίστηση των φίλων και μελών που μας τιμούν με την συμμετοχής τους. Η γνωστή επιτυχημένη ¨συνταγή¨ του AC3 είναι να διεξάγει πάνω στα απαραίτητα χλμ πολλές Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας, πολλές χρονομετρήσεις, με σεβασμό στα κλασσικά αυτ/τα και ωράρια κατάλληλα προσαρμοσμένα για την ασφάλεια των πληρωμάτων.

H τοποθεσία εκκίνησης και τερματισμού, συνδυάστηκε ιδανικά με την εποχή διεξαγωγής, έτσι ώστε η διαδρομή να περνά από βουνα και θάλασσα. H γραφική διαδρομή ανοιξιάτικα πάνω στα Γεράνεια όρη εξασφαλίζει απολαυστική οδήγηση. Η εκτέλεση των Ειδικών Δοκιμασιών Ακριβείας πάνω σε αγαπημένες, τεχνικές, sporting ειδικές διαδρομές, θα προσδώσει το απαραίτητο ενδιαφέρον στην ευγενή άμιλλα και διασκέδαση μεταξύ των πληρωμάτων, ώστε να ξεχωρίσουν οι ακριβέστεροι και πιο προσεκτικοί στην πλοήγηση.

Στο σημείο αφετηρίας την Πάχη Μεγάρων, θα πραγματοποιηθεί ο Διοικητικός-Τεχνικός Έλεγχος (09:00-10:30) με εκκίνηση την Κυριακή 11:00 και ανασυγκρότηση στο Λουτράκι. Οι συμμετέχοντες θα καλύψουν συνολικά περίπου 105 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 5-6 Ε.Δ.Α (πολλαπλές χρονομετρήσεις) με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα και ο τερματισμός θα λάβει χώρα στην Λίμνη Ηραίου στην Κορινθία μετά από 4 περίπου ώρες. Εκεί τα πληρώματα θα έχουν τον χρόνο να γευματίσουν, μέχρι να εκδοθούν τα αποτελέσματα και να ακολουθήσει η απονομή επάθλων. Η επιτυχημένη συνεργασία μας με την εταιρεία Iron Team (www.sportstiming.gr) συνεχίζεται και οι χρονομετρήσεις των Ε.Δ.Α θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου (0.1) με ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο.

Το δικαίωμα συμμετοχής για την εκδήλωση ορίζεται στο ποσό των 80,00€ (πλήρωμα 2 ατόμων) και περιλαμβάνει:
1. Παράβολο Συμμετοχής
2. Ασφάλεια προς τρίτους κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης
3. Την αναλογία των δαπανών σε όλα τα έξοδα της διοργάνωσης
4. Έντυπα της εκδήλωσης (roadbook, νούμερα, πινακίδα, κλπ.)
5. Έπαθλα και αναμνηστικά

Πλέον της γενικής κατάταξης και των καθιερωμένων κατηγοριών, έπαθλα θα απονεμηθούν και στα τρία πρώτα πληρώματα που θα καταταγούν, με αυτοκίνητα που δεν θα φέρουν συνδεδεμένα πρόσθετα όργανα μέτρησης αποστάσεων. Δεν επιτρέπονται τα συνδεδεμένα όργανα μέτρησης και οι ιδιοκατασκευές, που υπολογίζουν Μ.Ω.Τ.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 22 Μαρτίου 2016, εφόσον συνοδεύονται από το παράβολο συμμετοχής, το οποίο επιστρέφεται εξ΄ ολοκλήρου στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων ανακαλέσει τη δήλωση του μέχρι την παραπάνω ημερομηνία. Έκτοτε ουδεμία επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρισμός για Όλους 2024: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις

Μέχρι τις 8 Απριλίου έλαβε παράταση η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο...

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .
Μετάβαση στο περιεχόμενο