Πανελλαδικό πρωτάθλημα τένις Juniors Ε2 στην Τρίπολη

Το Πανελλαδικό πρωτάθλημα Juniors Ε2 φέρνει από κοινού στην Τρίπολη ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και ο ΣΑ Τρίπολης στις 10/3/2015.

 Στις εγκαταστάσεις των δύο συλλόγων θα φιλοξενηθούν αγώνες παιδιών ηλικίας 12-16 ετών. Πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του ομίλου μας στο ΔΑΚ Τρίπολης θα αγωνιστούν για 5 ημέρες αθλητές και αθλήτριες κάτω των 12 ετών. Από τις 10/3, ημέρα Πέμπτη, νωρίς το πρωί ,θα ξεκινήσουν οι αγώνες των προκριματικών και το κυρίως ταμπλό των αθλητών θα αρχίσει την Παρασκευή 11/3. Επιδιαιτήτρια των αγώνων θα είναι η κα. Χατζηγιάννη Γεωργία με βοηθούς την κα. Γκουντάνη Γεωργία . Την διεύθυνση των αγώνων έχει αναλάβει ο κ. Παπαδόπουλος Γιώργος.

Πληροφορίες για την προκήρυξη, τα ξενοδοχεία , το parking και για τα σημεία σίτισης στην πόλη , όπου η επιτροπή των αγώνων έχει πάρει προνομιακές τιμές για όλους τους αγωνιζόμενους μπορείτε να βρείτε πατώντας στο : www.tennisaek.com.

(Η πιο πάνω επιστολή αποτελεί δελτίο τύπου για τους αγώνες που θα γίνουν στο ΔΑΚ Τρίπολης από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει κοινή συνέντευξη τύπου από τους διοργανωτές του τουρνουά, τόσο της ΑΕΚ Τρίπολης, όσο και του ΣΑ Τρίπολης για την οποία θα ενημερωθείτε.)

AFISA aek tenis

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016 11:03

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia