Οι αληθινοί και οι… μαϊμού «παγκόσμιοι πρωταθλητές»!

Με αφορμή το συμβάν που συνέβη με αναληθή είδηση για παγκόσμιο πρωτάθλημα σε μαχητικό άθλημα αναδημοσιεύουμε άρθρο από site του χώρου τον πολεμικών τεχνών που μας διευκρινίζει την πραγματική από τη μαϊμού όπως λέει διοργάνωση-πρωτάθλημα.

 

 

e-mail αναγνώστη:Πρέπει επιτέλους να διαβάζουμε για τους πραγματικούς παγκόσμιους πρωταθλητές στα μαχητικά αθλήματα, όπως… είναι ο Ολυμπιονίκης Ηλιάδης στο τζούντο, ο Νικολαΐδης και ο Μουρούτσος στο τάε κβον ντο, ο Τριανταφύλλης, ο Τζάνος, ο Παπαδόπουλος στο καράτε. Αυτοί που παίζουν 4 και 5 αγώνες μετά από κλήρωση, νίκη και πρόκριση. Αυτοί που ματώνουν για να φτάσουν ψηλά.

 

Όχι οι αυτοαποκαλούμενοι «παγκόσμιοι πρωταθλητές», αυτοί που παίζουν ένα-δύο αγώνες σε μαϊμού ομοσπονδίες κικ μποξ, τάι μποξ και διάφορα άλλα συστήματα που δεν εκπροσωπούν τίποτε επίσημο παρά μόνο μπίζνες έξυπνων ξένων.
Μαζεύονται πέντε σχολές της πλάκας από διάφορες χώρες, παίζουν μεταξύ τους ένα-δύο αγώνες, όπως ορίσει ο διοργανωτής και ο νικητής βαφτίζεται «παγκόσμιος πρωταθλητής».

Μπράβο στους πραγματικούς πρωταθλητές. Άξιος ο Ηλιάδης. Τον ευχαριστούμε που ανεβάζει την ελληνική σημαία ψηλά. Για τους άλλους, τους μαϊμού, έλεος! Αλλά στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι…

 

Απάντηση: 
Αγαπητέ αναγνώστη, εφόσον είστε τακτικός αναγνώστης μας θα έχετε διαπιστώσει ότι το samurai24 χρησιμοποιεί με φειδώ ή αγνοεί τους τίτλους που μοιράζουν διάφορες οργανώσεις που δεν έχουν επίσημη εθνική αναγνώριση στην χώρα μας ή στο εξωτερικό. Και αυτό συμβαίνει κυρίως στα ringsports.    

 

www.samurai24.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα
Μετάβαση στο περιεχόμενο