Σε λιγότερο από ένα μήνα η καρδιά των δρομέων θα χτυπάει δυνατά στο Ναύπλιο στον 3ο NafplioMarathon

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την ευκαιρία να τρέξουν σε μία από τις ομορφότερες πόλεις της χώρας θα έχουν οι δρομείς που θα πάρουν μέρος στον 3o Μαραθώνιο του Ναυπλίου στις 6 Μαρτίου 2016. Παράλληλα με τον Μαραθώνιο θα διεξαχθούν αγώνες Ημιμαραθωνίου αλλά και αγώνας 5χλμ. όπου η συμμετοχή αναμένεται να είναι μαζική. Επίσης, θα υπάρχει και ο μικρότερος αγώνας «κοινωνικής προσφοράς» 2,5χλμ. για αρχάριους δρομείς κάθε ηλικίας.

Μετά την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, η Ιστορική Πόλη του Ναυπλίου φιλοδοξεί να γίνει η πόλη με την μεγαλύτερη συμμετοχή σε Μαραθώνιο – Ημιμαραθώνιο στην Ελλάδα.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθωνίου Ναυπλίου ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2016 ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 6 Μαρτίου.Η περίοδος των εγγραφών ορίστηκε μέχρι την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016 και ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Οι εγγραφές γίνονται μέσα από τον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης (web Site), http://www.nafpliomarathon.gr , στον οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πλήθος πληροφοριών για τον Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο και τα παράλληλα αγωνίσματα των 5 χλμ. και των 2,5 χλμ.

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α. Με οnline εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://nafpliomarathon.gr/site/gr/dhloseis-symmetoxis

β. Αυτοπροσώπως στα γραφεία της Ο.Ε.: Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων, οδός Νέας Κίου 1 (κολυμβητήριο), Τηλ. 27520 99085.

Η διοργάνωση του 2016 θα περιλαμβάνει, ιδιαίτερα για τους Μαραθωνοδρόμους και Ημιμαραθωνοδρόμουςπου θα τιμήσουν με την παρουσία τούς τους αγώνες, πολλές καινοτομίες και δωρεάν παροχές που αντίστοιχεςδεν υπάρχουν σε καμία διοργάνωση στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, με την πραγματικά συμβολική συνδρομή τους θα έχουν, πέραν των βασικών παροχών, ατομική φωτογράφηση, πάστα πάρτι, έκπτωση στην εστίαση, στην μετακίνηση με το ΚΤΕΛ και στην διαμονή καθώς και πρόγραμμα επισκέψεων για τα συνοδευτικά πρόσωπα των δρομέων σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους.

Αναλυτικά το πλαίσιο των παροχών προς τους συμμετέχοντες είναι:

Τεχνικό T-Shirt υψηλής ποιότητας.
Περίτεχνο μετάλλιο.
Καλαίσθητη τσάντα πλάτης.
Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση με την τεχνολογία των Chip.
Καρτέλα αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο.
Ηλεκτρονικό δίπλωμα.
Φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού με τον χρόνο τερματισμού.
Αριθμό συμμετοχής με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα.
Πλήρης υποστήριξη των συμμετεχόντων οργανωτικά (κέντρο εγγραφών, υλικά, ποτά, υπηρεσίες, κλπ).
Πλήρης υγειονομική κάλυψη.
Μουσικές εκδηλώσεις, δώρα και εκδηλώσεις χορηγών.
Πάστα Πάρτι.
Ειδικές τιμές για την εστίαση, τη διαμονή και τη μετακίνηση.
Δωρεάν διαμονή σε όλα τα ξενοδοχεία της Αργολίδας την Κυριακή 6/03/15.

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου το 2016 θα εστιάσει την προσοχή του στον Μαραθώνιο δρόμο προσδοκώντας οι συμμετέχοντες να αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές του αγώνα. Η εκκίνηση του Μαραθωνίου θα προηγηθεί των άλλων αγώνων αποτελώντας την κορύφωση των αθλητικών και συμμετοχικών εκδηλώσεων του διημέρου 5 και 6 Μαρτίου.

 

 

logos marathonios 2016-11

Τρόποι Εγγραφής

 Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

α. Με οn – line εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο: On-line  Αίτηση Συμμετοχής
β. Με αποστολή της έντυπης δήλωσης με fax στον αριθμό τηλεφώνου: 27520 23288
γ. Αυτοπροσώπως στα παρακάτω σημεία:
 Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων, οδός Νέας Κίου 1 (κολυμβητήριο) Τηλ. 27520 99085
Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού και Περιβάλλοντος – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ. Δήμου Ναυπλιέων
Λεωφόρος Ναυπλίου/Νέας Κίου 1- Τηλ: 27520-99085, Fax: 27520-23288 – email:

Είδη Εγγραφής

Οι εγγραφές διακρίνονται σε:
α. Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα και

β. Ομαδικές, από 8 άτομα και πάνω. Οι ομαδικές εγγραφές αφορούν στην εγγραφή μιας ομάδας τουλάχιστον 6 ατόμων οι οποίοι θα συμμετέχουν στo ίδιo αγώνισμα (π.χ. Μαραθώνιος ή ΗμιΜαραθώνιος). Εγγραφή μιας ομάδας με συμμετοχή των μελών της ομάδας σε διαφορετική ενότητα αγωνισμάτων (π.χ στον Ημιμαραθώνιο και στα 2,5 Χλμ), δεν θα γίνεται δεκτή και δεν θα μπορεί να καταχωρηθεί στο σύστημα των εγγραφών. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα.
Κατά την ομαδική εγγραφή θα πρέπει να οριστεί ένας Αρχηγός της Ομάδας, ο οποίος θα μπορεί να συμμετάσχει ο ίδιος ως δρομέας, μέλος της ομάδας, αλλά θα μπορεί και να ορισθεί Αρχηγός της Ομάδας χωρίς να συμμετάσχει σε κάποιο αγώνα. Σε κάθε περίπτωση ο Αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα στην επικοινωνία με τους διοργανωτές.

Οι Ομαδικές εγγραφές πραγματοποιούνται on – line και αναγνωρίζονται απο τη δήλωση του Ονόματος της Ομάδας στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας εγγραφής.
Για πληροφορίες σχετικά με ομαδικές εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 27520 99085.

γ. Εγγραφές για τον Αγώνα Δρόμου Κοινωνικής Προσφοράς 2,5 χλμ. Η εγγραφή για τον αγώνα Δρόμου Κοινωνικής προσφοράς 2,5 Χλμ, είναι απαραίτητη ακόμη και στην περίπτωση που είναι δωρεάν (μαθητές ).

Για τους μαθητές/τριες η εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ εφόσον πραγματοποιηθεί ομαδικά διαμέσου του Σχολείου τους. 

  Με την εισφορά ποσού των 5€, οι συμμετέχοντες (εκτός των μαθητών), μπορούν να αποκτήσουν, το βαρύτιμο μετάλλιο, το T-Shirt της διοργάνωσης. Η εισφορά οποιουδήποτε επιπλέον ποσού είναι εθελοντική.

Το χρηματικό ποσό το οποίο θα συγκεντρωθεί από τις εγγραφές του συγκεκριμένου Αγώνα, θα αποδοθεί με απόφαση της Ο.Ε. σε ένα Κοινωνικό Φορέα.


περισσοτερες πληροφορίες στο http://nafpliomarathon.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο