Άρχiσε το 10ο Κύπελλο ΚΟΑΤ στο ανακαινισμένο κολυμβητήριο της Τρίπολης!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πραγματοποιείται το 10ο Κύπελλο ΚΟΑΤ στο κλειστό Κολυμβητήριο του ΔΑΚ Τρίπολης, με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 500 αθλητών, ανάμεσά τους και αθλητές της Τρίπολης.

[iframe width=”650″ height=”375″ src=”https://www.youtube.com/embed/ZxVmTL0I8qk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Μια συνδιοργάνωση του Δήμου Τρίπολης και του ΚΟΑΤ που για δέκατη χρόνια φέρνει στην πόλη μας αθλητές από ολόκληρη την περιφέρεια. Πάνω από 500 αθλητές και συνολικά περισσότερη από 1500 επισκέπτες βρέθηκαν το διήμερο 5-6 Δεκεμβρίου στην Τρίπολη.

 

Την Έναρξη τον αγώνων πραγματοποιήσαν ο Αντιδήμαρχος Τρίπολης κ. Σπύρος Βρέντας και η Πολιτευτής κα. Εύη Τατούλη.

O αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τρίπολης Σπύρος Βρέντας μίλησε για τις εργασίες ανακαίνισης που έχουν γίνει τόσο στο ΔΑΚ όσο και στο κολυμβητήριο Τρίπολης. Προσπάθειά τους είναι, όπως είπε, να λύνουν συνεχώς και από ένα πρόβλημα, αφού υπάρχουν πολλές ελλείψεις και στόχος είναι σε λίγο καιρό να έχουν καλυφθεί οι περισσότερες ανάγκες.
Στο σχεδιασμό υπάρχει και η ενεργειακή αναβάθμιση του κολυμβητηρίου.
Από τη δική της πλευρά η Πολιτευτής Εύη Τατούλη εξέφρασε τη χαρά της αλλά και τα συγχαρητήριά της στον ΚΟΑΤ για τους αγώνες και τόνισε πως μπορεί το κολυμβητήριο της Τρίπολης να γίνει κολυμβητικό κέντρο για όλη τη χώρα

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο