Δεύτερος ο Αρκάς Χρήστος Παναγιωτόπουλος στο Energy Triathlon Tolo 2018

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Κυριακή 14/10 πραγματοποιήθηκε στο Τολό Αργολίδας το Energy Triathlon Tolo 2018 με τη συμμετοχή αρκετών τριαθλητών σε αρκετές κατηγορίες. Μια μεγάλη διοργάνωση η οποία περιλάμβανε πέντε κατηγορίες τριάθλου για διαφορετικά επίπεδα αθλητών/τριών.

Στην κατηγορία Super Sprint Triathlon η οποία περιλαμβάνει έναν αγώνα με 300μ. κολύμβηση, 10χλμ ποδηλασία και 3χλμ τρεξίμο, είχαμε και Αρκαδική παρουσία. Συγκεκριμένα ο Αρκάς Χρήστος Παναγιωτόπουλος (διακρίνεται αριστερά στην κεντρική φωτό του ρεπορτάζ), κατάκτησε την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Ανδρών άνω των 20 ετών.

Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος ως ανεξάρτητος έχει τον τελευταίο καιρό ασχοληθεί εντατικά με το αγώνισμα του τριάθλου και έχει συμμετοχές την τελευταία 2ετία σε διάφορες διοργανώσεις στην Πελοπόννησο και την ευρύτερη περιοχή της Νοτίου Ελλάδος.

contraepithesi.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο