Γυμναστείτε ταυτόχρονα με το παιδί σας – κάντε την άθληση τρόπο ζωής (pics)

Θέλεις να γυμναστείς αλλά δεν έχεις χρόνο και δεν ξέρεις πού να αφήσεις το παιδί σου

Να η ευκαιρία σου το Star Fitness irida σου δίνει τη λύση καθώς σε παροτρύνει εσένα και το παιδί σου να κάνετε την άθληση τρόπο ζωής.

Γυμναστείτε Λοιπόν ταυτόχρονα δύο αίθουσες, δύο προγράμματα ένα για τον γονιό ένα για το παιδί. Tα οφέλη εκτός από το ότι κερδίζεις χρόνο σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου χωρίς να ανησυχείς για το παιδί σου.

Δύο υπέροχες αίθουσες σας περιμένουν στην λεωφόρο Μουτζουροπουλου με πολλά ομαδικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους.

{gallery}irida_neos_xoros{/gallery}

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο