Σ.Α.ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ε3 κάτω των 14 ετών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άλλη μία μεγάλη διοργάνωση ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.ΤΡΙΠΟΛΗΣ την Τετάρτη 23/5/18.

Πρόκειται για το Ενωσιακό τουρνουά Ε3 για αγόρια και κορίτσια κάτω των 14 ετών. Οι αγώνες ξεκίνησαν το Σάββατο 12/5/18 με τους ημιτελικούς και τους τελικούς να έχουν προγραμματιστεί για την Κυριακή 13/5/18.Λόγω βροχής, διεκόπησαν οι τελικοί και των 2 κατηγοριών, όπου τελικώς ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 23/5/18.

Τον Σύλλογό μας εκπροσώπησαν αθλητές των αγωνιστικών μας τμημάτων!Στην κατηγορία των κοριτσιών αγωνίστηκαν οι αθλήτριες Καλτεζιώτη Ελένη, Μπούζου Ελεάννα και Μητροπούλου Νανά και για τα αγόρια ο Γκουντάνης Βασίλης.

Στα κορίτσια την πρώτη θέση κατέκτησε η Λαμπροπούλου Σήλια (ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), τη δεύτερη θέση η Στράτη Γεωργιάννα (ΑΟΑ ΠΑΤΡΩΝ) και στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι αθλήτριες Ασένοβα και Παπακωνσταντίνου (ΟΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ).

Στα αγόρια την πρώτη θέση κατέκτησε ο Κόλλιας Σταύρος (ΑΟΑ ΡΗΓΑΣ), τη δεύτερη θέση ο Τούντας (ΑΟΑ ΡΗΓΑΣ) και στην τρίτη θέση βρέθηκαν οι αθλητές Τζωρτζάτος και Κυριακόπουλος (ΑΟΑ ΠΑΤΡΩΝ).

ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΕΤΗΣΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ “TRIPOLIS OPEN 2018” στις εγκαταστάσεις μας από 15 Ιουνίου έως 01 Ιουλίου.

Σας περιμένουμε όλους σε ένα τουρνουά που έγινε λατρεία!!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο