Εκκίνηση στην Τρίπολη του 44ου Ράλλυ Παλαιού Αυτοκινήτου (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το 44ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ – Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου ξεκίνισε από την κεντρική πλατεία της Τρίπολης την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και θα τερματίσει τo Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.

[iframe width=”650″ height=”370″ src=”https://www.youtube.com/embed/vyRZ8P_i3GM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ “touring class” και “regularity class”. Και οι δύο κατηγορίες έχουν κοινή διαδρομή, με τη διαφορά ότι στην κατηγορία “regularity” οι συμμετέχοντες θα ολοκληρώσουν συνολικά 20 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας, ενώ στην κατηγορία “touring”, θα έχουν μόνο 2 ημερησίως. Και στις δύο περιπτώσεις η μέση ωριαία ταχύτητα δεν θα ξεπερνάει τα 50 χλμ/ω, όπως ορίζεται και από τους κανονισμούς της FIVA και προσαρμόζεται στην ηλικία των αυτοκινήτων. Οι βραβεύσεις είναι ξεχωριστές για τις δύο αυτές κατηγορίες. Ακόμα θα υπάρχει και συνοδευτικό όχημα Οδικής Βοήθειας που θα καλύψει όλη τη διαδρομή μαζί με τα αυτοκίνητα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν 3 διανυκτερεύσεις στα παραθαλάσσια, 4στερα, ξενοδοχεία Natura Club & Spa και Messina, που βρίσκονται στην περίφημη για τις παρθένες αμμουδερές παραλίες περιοχή του Καλού Νερού! Την Παρασκευή, με εκκίνηση από το Καλό Νερό στις 9.30 το πρωί, θα διανύσουν ειδικές διαδρομές προς Αγία Θεοδώρα Αρκαδίας και Αρχαία Μεσσήνη. Το Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, με εκκίνηση από την κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας, στις 9.30 το πρωί, σαράντα έξι ιστορικά αυτοκίνητα από την Ελλάδα, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Αυστρία, τη Γερμανία και την Κύπρο θα διανύσουν ειδικές διαδρομές με κατεύθυνση προς Μεθώνη και Πύλο, όπου θα τους υποδεχτεί και φιλοξενήσει ο Δήμος Πύλου – Νέστορος. Η Δ.Ε. Γαργαλιάνων θα τους υποδεχθεί στην κεντρική πλατεία στις 10.30 το πρωί και η Δ.Ε. Φιλιατρών θα τους φιλοξενήσει στην κεντρική της πλατεία στις 5.50 το απόγευμα. Ο επίσημος τερματισμός θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας στις 6.00 το απόγευμα. Στις 9.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί Gala απονομής επάθλων και θα δοθεί δείπνο στο εστιατόριο ΕΝ ΠΛΩ στην παραλία Κυπαρισσίας, φιλοξενία του Δήμου Τριφυλίας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο