Εκκίνηση στην Τρίπολη του 44ου Ράλλυ Παλαιού Αυτοκινήτου (video)

Το 44ο Διεθνές Ράλλυ ΦΙΛΠΑ - Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου ξεκίνισε από την κεντρική πλατεία της Τρίπολης την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και θα τερματίσει τo Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.


Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ "touring class" και "regularity class". Και οι δύο κατηγορίες έχουν κοινή διαδρομή, με τη διαφορά ότι στην κατηγορία "regularity" οι συμμετέχοντες θα ολοκληρώσουν συνολικά 20 Ειδικές Δοκιμασίες Ακριβείας, ενώ στην κατηγορία "touring", θα έχουν μόνο 2 ημερησίως. Και στις δύο περιπτώσεις η μέση ωριαία ταχύτητα δεν θα ξεπερνάει τα 50 χλμ/ω, όπως ορίζεται και από τους κανονισμούς της FIVA και προσαρμόζεται στην ηλικία των αυτοκινήτων. Οι βραβεύσεις είναι ξεχωριστές για τις δύο αυτές κατηγορίες. Ακόμα θα υπάρχει και συνοδευτικό όχημα Οδικής Βοήθειας που θα καλύψει όλη τη διαδρομή μαζί με τα αυτοκίνητα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν 3 διανυκτερεύσεις στα παραθαλάσσια, 4στερα, ξενοδοχεία Natura Club & Spa και Messina, που βρίσκονται στην περίφημη για τις παρθένες αμμουδερές παραλίες περιοχή του Καλού Νερού! Την Παρασκευή, με εκκίνηση από το Καλό Νερό στις 9.30 το πρωί, θα διανύσουν ειδικές διαδρομές προς Αγία Θεοδώρα Αρκαδίας και Αρχαία Μεσσήνη. Το Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου, με εκκίνηση από την κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας, στις 9.30 το πρωί, σαράντα έξι ιστορικά αυτοκίνητα από την Ελλάδα, το Βέλγιο, την Ιταλία, την Αυστρία, τη Γερμανία και την Κύπρο θα διανύσουν ειδικές διαδρομές με κατεύθυνση προς Μεθώνη και Πύλο, όπου θα τους υποδεχτεί και φιλοξενήσει ο Δήμος Πύλου – Νέστορος. Η Δ.Ε. Γαργαλιάνων θα τους υποδεχθεί στην κεντρική πλατεία στις 10.30 το πρωί και η Δ.Ε. Φιλιατρών θα τους φιλοξενήσει στην κεντρική της πλατεία στις 5.50 το απόγευμα. Ο επίσημος τερματισμός θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Κυπαρισσίας στις 6.00 το απόγευμα. Στις 9.00 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί Gala απονομής επάθλων και θα δοθεί δείπνο στο εστιατόριο ΕΝ ΠΛΩ στην παραλία Κυπαρισσίας, φιλοξενία του Δήμου Τριφυλίας.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2015 15:55

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia