Με επιτυχία διεξήχθησαν οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Στίβου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι Πανελλήνιοι Σχολικοί Αγώνες Στίβου το διήμερο 18-19 Απριλίου 2018 στο Σχηματάρι. Μια διοργάνωση η οποία η αλήθεια είναι ότι επιφύλαξε μεγάλα Πανελλήνια ρεκόρ όπως στο έπταθλο κορασίδων με τη Μαργαρίτα Τσουκαλά και αρκετοί αθλητές έπιασαν τα όρια για μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις!

Ο Γιάννης Γρανιτσιώτης ήταν ο μεγάλος νικητής στα 100 μ. αγοριών με 10.56 (1,8), επίδοση που επιβεβαιώνει τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ18 του Γκιορ. Το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Γκιορ επιβεβαίωσε και η Σταυρούλα Κοσμίδου στη σφυροβολία με βολή στα 63,53 μέτρα. Τέλος την ευχάριστη έκπληξη έκανε στα 110 μ. εμπ. ο Παίδας Ηλίας Τοτολίδης, που τερμάτισε σε 13.94 (2,00 μ.) βελτίωσε το ρεκόρ του και παράλληλα έπιασε το όριο για το κορυφαίο γεγονός της κατηγορίας του.

Η Αρκαδική παρουσία με χάλκινο μετάλλιο…

Στους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες του Σχηματαρίου όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας υπήρξε και Αρκαδική εκπροσώπηση στους αγώνες με συνολικά εφτά αθλητές και αθλήτριες Λυκείων της Αρκαδίας.

Η σημαντικότερη διάκριση ήρθε από τον Τζίμι Μέτα του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης, ο οποίος στο αγώνισμα των 400μ. με εμπόδια κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο! Ο Μέτα είχε εξαιρετική εμφάνιση και με χρόνο 56.36 έφτασε σ’ αυτή τη μεγάλη επιτυχία. Ο Μεγαλοπολίτης αθλητής κατάφερε ως πρώτος στη 2η προκριματική σειρά και με την 5η καλύτερη επίδοση των προκριματικών να περάσει στον τελικό.

Ο Κωνσταντίνος Κάτρης του 3ου ΓΕΛ Τρίπολης κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση στη Δισκοβολία με επίδοση 45,21μ., βελτιώνοντας την επίδοση με την οποία εξασφάλισε την παρουσία του στη διοργάνωση (43,14μ.)

Η Σταματίνα Ψυχάρη του Μουσικού Σχολείου στο Άλμα Επί Κοντώ, ισοφαρίζοντας την επίδοση με την οποία προκρίθηκε στη συγκεκριμένη διοργάνωση (3,20μ.), κατάφερε να κατακτήσει την 7η θέση στο τελικό του αγωνίσματός της.

Την 8η θέση κατέλαβε ο αθλητής του ΓΕΛ Μεγαλόπολης, Χρήστος Σβώλος στο αγώνισμα του Ακοντισμού με απίδοση στα 49,03μ. Ο αθλητής από τη Μεγαλόπολη δεν έπιασε την επίδοση με την οποία προκρίθηκε στην τελική φάση (49,03μ.), αλλά παρ’ όλα αυτά πήγε αρκετά καλά και πλασαρίστηκε στην πρώτη οκτάδα.

Ο Ευάγγελος Παπαδόπουλος του 1ου ΓΕΛ Τρίπολης στο αγώνισμα των 1500μ. κατάφερε να κατακτήσει την 10η θέση με επίδοση στα 4:22.99. Ήρθε με λίγο καλύτερη επίδοση (4:21.35), ωστόσο είχε μια καλή παρουσία δείχνοντας ότι έχει προοπτικές για ακόμη μεγαλύτερα πράγματα στη συνέχεια.

Τέλος η Ελένη-Μαρία Τσουπλέκα του ΕΠΑΛ Μεγαλόπολης κατάκτησε την 11η θέση με επίδοση στα 49,98μ. βελτιώνοντας την επίδοση με την οποία προκρίθηκε στους συγκεκριμένους αγώνες (48,98μ.).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Τσακογιάννης συμμετείχε στο αγώνισμα των 110μ. με εμπόδια αλλά δεν κατάφερε να τερματίσει στον 1η προκριματική σειρά με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τον τελικό.

Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε όλα τα αποτελέσματα των αγώνων ΕΔΩ.

contraepithesi.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο