Πραγματοποιήθηκε ο χορός του ΓΣ Αρκαδίας με πίτα και βραβεύσεις (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 8 Φεβρουαρίου 2018 ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας πραγματοποίησε τον χορό του ο οποίος μεταξύ άλλων περιλάμβανε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς επίσης και τις καθιερωμένες κάθε χρονιά βραβεύσεις του συλλόγου.

 Μια εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν εκτός από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Γ.Σ.Αρκαδίας, προπονητές, αθλητές και αρκετοί φίλοι του συλλόγου. Παρουσία έδωσαν Πολιτευτές Αρκαδίας εκπρόσωποι της Αντιπερειφερειάρχες μέλη της Δημοτικής Αρχής, Επικεφαλείς παρατάξεων, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

Μια εκδήλωση στην οποία πέρα από το εξαιρετικό και χαρούμενο κλίμα καθώς για ακόμη μια φορά έλαβε χώρα η αναγνώριση στους διακριθέντες αθλητές του συλλόγου στη διάρκεια του 2017, μέσα από τις τιμητικές βραβεύσεις, δεν έλλειψαν και στιγμές προβληματισμού δια στόματος του Προέδρου του ΓΣΑ Κώστας Βινατσέλα για την έλλειψη υποδομών που μπορούν να επιτρέπουν στους αθλητές στίβου να προπονούνται σε πιο ιδανικές συνθήκες τους Χειμερινούς μήνες στην Τρίπολη.

Βάσει των όσων ανέφερε ο Πρόεδρος του ΓΣΑ κ. Βινατσέλας, χορηγός της εκδήλωσης αποτέλεσε το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης.

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο