Mε έξι συνολικά διακρίσεις επέστρεψε η αγωνιστική ομάδα των juniors 10-12 ετών της ΑΕΚ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ούτε με μια, ούτε με δύο, ούτε με τρεις αλλά με έξι συνολικά διακρίσεις επέστρεψε η αγωνιστική ομάδα των juniors 10-12 ετών της ΑΕΚ Τρίπολης από το τουρνουά Παπαφλέσεια 2015, που έγινε στον ΟΑ Καλαμάτας.

Οι αθλητές του Γ. Παπαδόπουλου σάρωσαν, όπως αναμενόταν τα κύπελλα και φέτος στο τουρνουά που διοργάνωσε με επιτυχία, τόσο από αγωνιστικής, όσο και από οργανωτικής πλευράς ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας.

Αναφορικά με τις επιτυχίες των αθλητών της ΑΕΚ Τρίπολης την 1η θέση στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 12 ετών κατέκτησε ο Καραναγνώστης Κωνσταντίνος και την 2η ο Νασιάκος Γιώργος, οι οποίοι συναντήθηκαν σε έναν εμφύλιο τελικό (εσωτερική υπόθεση της ΑΕΚ Τρίπολης), ο οποίος βρήκε νικητή τον Καραναγνώστη. Στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 12 ετών την 2η θέση κατέκτησε η Λαμπροπούλου Σήλια και την 3η θέση η Βουδούρη Μιλένα πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις καθ όλη την διάρκεια του τουρνουά. Οι δύο αθλήτριες της ΑΕΚ είχαν να αντιμετωπίσουν και την κούραση των χιλιομέτρων, αφού αγωνίζονταν ταυτόχρονα και στο 4ο τουρνουά Tennis 4 you στην Αθήνα. Τέλος στην κατηγορία των 10αριών (Αγόρια – Κορίτσια μικτά) την 2η θέση κατέλαβε ο Νασιάκος Ιάσονας και την 3η θέση ο Λαμπρόπουλος Μιχάλης. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές της ΑΕΚ είναι μόλις 8,5 ετών και οι συγκεκριμένες τους επιτυχίες υπόσχονται πολλά για την επόμενη χρονιά.

Η διοίκηση του ομίλου θα ήθελε δημοσίως να συγχαρεί και τους έξι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης να τους ευχηθεί καλή αγωνιστική συνέχεια και να ευχαριστήσει τον ΟΑ Καλαμάτας για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία του.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο