Mε έξι συνολικά διακρίσεις επέστρεψε η αγωνιστική ομάδα των juniors 10-12 ετών της ΑΕΚ Τρίπολης

Ούτε με μια, ούτε με δύο, ούτε με τρεις αλλά με έξι συνολικά διακρίσεις επέστρεψε η αγωνιστική ομάδα των juniors 10-12 ετών της ΑΕΚ Τρίπολης από το τουρνουά Παπαφλέσεια 2015, που έγινε στον ΟΑ Καλαμάτας.

Οι αθλητές του Γ. Παπαδόπουλου σάρωσαν, όπως αναμενόταν τα κύπελλα και φέτος στο τουρνουά που διοργάνωσε με επιτυχία, τόσο από αγωνιστικής, όσο και από οργανωτικής πλευράς ο Όμιλος Αντισφαίρισης Καλαμάτας.

Αναφορικά με τις επιτυχίες των αθλητών της ΑΕΚ Τρίπολης την 1η θέση στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 12 ετών κατέκτησε ο Καραναγνώστης Κωνσταντίνος και την 2η ο Νασιάκος Γιώργος, οι οποίοι συναντήθηκαν σε έναν εμφύλιο τελικό (εσωτερική υπόθεση της ΑΕΚ Τρίπολης), ο οποίος βρήκε νικητή τον Καραναγνώστη. Στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 12 ετών την 2η θέση κατέκτησε η Λαμπροπούλου Σήλια και την 3η θέση η Βουδούρη Μιλένα πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις καθ όλη την διάρκεια του τουρνουά. Οι δύο αθλήτριες της ΑΕΚ είχαν να αντιμετωπίσουν και την κούραση των χιλιομέτρων, αφού αγωνίζονταν ταυτόχρονα και στο 4ο τουρνουά Tennis 4 you στην Αθήνα. Τέλος στην κατηγορία των 10αριών (Αγόρια – Κορίτσια μικτά) την 2η θέση κατέλαβε ο Νασιάκος Ιάσονας και την 3η θέση ο Λαμπρόπουλος Μιχάλης. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές της ΑΕΚ είναι μόλις 8,5 ετών και οι συγκεκριμένες τους επιτυχίες υπόσχονται πολλά για την επόμενη χρονιά.

Η διοίκηση του ομίλου θα ήθελε δημοσίως να συγχαρεί και τους έξι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης να τους ευχηθεί καλή αγωνιστική συνέχεια και να ευχαριστήσει τον ΟΑ Καλαμάτας για την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία του.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο