To Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης – pics

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια καταπληκτική mini χριστουγεννιάτικη γιορτή στήθηκε έξω από τα γήπεδα τένις του ΔΑΚ Τρίπολης από τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και τους μικρούς – μεγάλους αθλητές του ομίλου.

Για 10η χρονιά η προπονητική ομάδα και οι μικροί αθλητές της ΑΕΚ συνοδευόμενοι από τους γονείς τους καλωσόρισαν το πνεύμα των Χριστουγέννων. Οι μικροί μας φίλοι στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ομίλου, δίνοντας με τις χαρούμενες φωνές τους και τα πολύχρωμα στολίδια τους ένα τόνο ομορφιάς στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Ταυτόχρονα με τον στολισμό των γηπέδων και του χώρου έξω από τα γραφεία του ομίλου, φτιάχνονταν τα χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα στολίδια από όλους τους μαθητές της ακαδημίας, με τα οποία θα στολισθεί στο τέλος της επόμενης εβδομάδας το δέντρο του ομίλου στο κέντρο της Τρίπολης. Γλυκά για τους μικρούς μας φίλους Χριστουγεννιάτικο κόκκινο κρασί για τους συνοδούς τους και αλμυρά εδέσματα από γονείς της ακαδημίας, ήταν μερικά από τα συνοδευτικά αυτής της μικρής Χριστουγεννιάτικης γιορτής.

Για τρείς ώρες το ΔΑΚ γέμισε από χριστουγεννιάτικα τραγούδια, παιδικές φωνές και στολίδια, πράγμα που χαροποίησε για ακόμη μια χρονιά τα μικρά παιδιά και όσους από τους αθλούμενους, σε διάφορα αθλήματα στο ΔΑΚ Τρίπολης, μας επισκέφτηκαν εκείνη την ημέρα.
Ο όμιλος εύχεται σε όλα του τα μέλη καλά Χριστούγεννα και δίνει ραντεβού στο στολισμό του δέντρου της ΑΕΚ Τρίπολης στο κέντρο της πόλης στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να βρείτε εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο