Αρκαδικός όμιλος αντισφαίρισης «ΑΤΛΑΣ» 2 αργυρά και 2 χάλκινα μετάλλια στο Άργος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ «ΑΤΛΑΣ»   2 ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ

Οι καλοκαιρινές αγωνιστικές υποχρεώσεις συνεχίζονται για τον Αρκαδικό όμιλο αντισφαίρισης, αυτή τη φορά στο Άργος και στο πολύ δυνατό τουρνουά Athlisis tennis cup που διεξάγεται για 8η χρονιά.
Με 4 διακρίσεις επέστρεψαν οι αθλητές του Άτλαντα από τη γειτονική πόλη, 2 σε ατομικό επίπεδο και 2 σε επίπεδο διπλών. Συγκεκριμένα στην κατηγορία γυναίκες 14-35 η Ραφαηλία Μπουρτσουκλή κατέκτησε τη 2η θέση καθώς ηττήθηκε σε ένα συναρπαστικό τελικό από την Αντωλένα Μπάζου από την Ερμιόνη.
2η θέση επίσης για το δίδυμο Βασίλης Βλάχος και Ραφαηλία Μπουρτσουκλή στα μικτά διπλά καθώς ηττήθηκαν στον τελικό από τους Ζωγραφάκη-Μαργέτη.
3η θέση για τον πολύ σταθερό για μια ακόμη χρονιά Δημήτρη Δουκουμόπουλο που έφτασε στους ημιτελικούς όπου και ηττήθηκε από τον Arlotta, μόνιμο αντίπαλό του στα τελευταία τουρνουά.
Τέλος στην κατηγορία διπλά αντρών οι Δημήτρης Δουκουμόπουλος και Βασίλης Βλάχος έφτασαν στα ημιτελικά και την 3η θέση, επιτυχία σημαντική μιας και η συγκεκριμένη ομάδα αγωνίστηκε για πρώτη φορά με αυτή τη σύνθεση.
Το διοικητικό συμβούλιο συγχαίρει για μια ακόμη φορά την αγωνιστική ομάδα για τις επιτυχίες της και το σκληρό πρόγραμμα που ακολουθεί ολόκληρη την καλοκαιρινή περίοδο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο