ΑΕΚ Tripolis Summer Tennis Festival 2015

Τελείωσε για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης η “μαθητική” και έφτασε στα μισά της η αγωνιστική χρονιά με ένα εξαιρετικό καλοκαιρινό αθλητικό φεστιβάλ με πρωταγωνιστές τους μικρούς μαθητές της ακαδημίας του ομίλου. Στα γήπεδα του ΔΑΚ Τρίπολης οι μικροί φίλοι του ομίλου της ΑΕΚ έδωσαν ρεσιτάλ αθλητικών επιδείξεων, τόσο τενιστικών, όσο και αθλητικών. Μεγάλος πρωταγωνιστής αυτού του υπέροχου απογεύματος ήταν ο μικρός ήρωας των παιδιών ο “Μπομπ ο Σφουγγαράκης” και τα τενιστικά του παιχνίδια.

Τα μικρά μαθητευόμενα μέλη του ομίλου της ΑΕΚ αλλά και η αγωνιστική ομάδα έπαιξαν με την ψυχή τους για πάνω από τέσσερις ώρες σε ένα μαγευτικό απόγευμα που εμπνεύστηκε η προπονητική ομάδα του ομίλου (Πετροπουλάκου Έλενα, Χατζή Ελίνα, Γκουντάνη Γεωργία και Παπαδόπουλος Γιώργος) σε άμεση συνεργασία με την διοικούσα επιτροπή του τμήματος. Όλα τα παιδιά χωρισμένα σε ομάδες, οι οποίες είχαν πάρει το όνομά τους από τους ήρωες του «Μπομπ του Σφουγγαράκη» παρουσίασαν ένα φεστιβάλ καλοκαιριών παιχνιδιών, που άφησε άφωνους γονείς, συνοδούς και θεατές. Συμμετοχή στο καλοκαιρινό μας φεστιβάλ είχε για μια ακόμη χρονιά ο ιδιωτικός παιδικός σταθμός Μελί Μελό, ο οποίος τα τελευταία 3 χρόνια συμμετέχει ενεργά στα προγράμματα εκμάθησης του ομίλου μας.

Το καλοκαιρινό αθλητικό φεστιβάλ του ομίλου άρχισε με το καλωσόρισμα σε όσους παραβρέθηκαν στο ΔΑΚ Τρίπολης από την έφορο του τμήματος την κα. Σταματάκου και συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις, τόσο των νικητών, όσο και των συμμετεχόντων του 9ου εσωτερικού τουρνουά juniors του συλλόγου. Τις βραβεύσεις έκαναν ο Αντιπρόεδρος της ΣΤ΄ Ένωσης Αντισφαίρισης Πελοποννήσου κ. Παπαγεωργάκης Βασίλης, ο Αντιπρόεδρος της κεντρικής διοίκησης της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Αναστόπουλος Γιώργος, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής του ομίλου (κα. Αντωνίου Μαρία,κ. Μαρκόπουλος Παντελής, κ. Δελής Δημήτρης, κ. Γιαννακόπουλος Γιάννης, κ. Κανελλόπουλος Ανδρέας) και ο εκ των μεγάλων χορηγών του τμήματος κ. Νίκος Μπαντούνας. Σημειωτέων δε ότι το Κοσμηματοπωλείο “ Μπαντούνας Ρολόι – Κόσμημα” συμβάλει για 4η συνεχόμενη χρονιά τα μέγιστα στην προσπάθεια ανάπτυξης και διάδοσης του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Για το λόγο αυτό η διοίκηση του ομίλου τον ευχαριστεί για την φετινή του στήριξη με τις καινούριες εμφανίσεις προς όλα τα παιδιά της ακαδημίας.

Στο τέλος του φεστιβάλ πολύ κόσμος παρέμεινε στα γήπεδα, αφού στήθηκαν όλα τα mini net, που διαθέτει ο όμιλος, όπου γονείς και παιδιά έζησαν για ακόμη μια φορά την χαρά του παιχνιδιού, φτιάχνοντας οικογενειακά μονά αλλά και διπλά μαζί με τους προπονητές. Η επιτροπή διοίκησης του ομίλου και η προπονητική ομάδα ευχαριστούν θερμά όλους όσους βρέθηκαν στα γήπεδα του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου, τους εύχονται καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και ανανεώνουν τις αθλητικές τους συναντήσεις προς το τέλος του Αυγούστου. Επίσης εύχονται καλή επιτυχία σε όλα τα μέλη της αγωνιστικής ομάδας που κατά την διάρκεια του Αυγούστου θα συμμετέχουν σε διάφορά καλοκαιρινά open. Ραντεβού σε λίγες ημέρες λοιπόν με πολλές πολλές εκπλήξεις προς όλα μας τα μέλη….

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο