Παλαμήδειος Άθλος 2017….. Εγγραφείτε τώρα – συμμετέχω κι εγώ!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Οργανωτική Επιτροπή ενημερώνει και καλεί όλους τους φιλάθλους Δρομείς, τους αθλητές και Πολίτες να δηλώσουν συμμετοχή σε έναν απο τους Αγώνες Δρόμου της Διοργάνωσης του Φθινοπωρινού Ναυπλίου Παλαμήδειος Άθλος 2017.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι όσοι βρεθούν στις αφετηρίες των δρόμων του Αγωνιστικού Προγράμματος του 3ου Nafplio Castle Run θα ζήσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία σε ένα τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού!

Σας ενημερώνουμε ότι η δυνατότητα on-line εγγραφής σε όλους τους αγώνες δρόμου της Διοργάνωσης του Μαραθωνίου Ναυπλίου είναι διαθέσιμη.

Εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σε θέματα που αφορούν στη Διοργάνωση του Παλαμήδειου Άθλου του Ναυπλίου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 27520 99085 ή ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.!

Για πληροφορίες & εγγραφές:

http://nafpliocastlerun.gr/gr/eggrafi/diloseis-eggrafis

1. Παλαμήδειος Άθλος: 
Ο μοναδικός αγώνας στην Ελλάδα με αγωνιστική άνοδο κάστρου σε περιμένει να δοκιμάσεις και εσύ τα όριά σου! Σύνολο απόστασης: 5χλμ., αγώνας ειδικών απαιτήσεων.

> Τip: Θα υπάρχει τάπητας χρονομέτρησης στην έξοδο του κάστρου ώστε να καταγράψετε την επίδοσή σας στην ανάβαση των 999 σκαλοπατιών!
*Αναλυτική παρουσίαση του Παλαμήδειου Άθλου:εδώ!

2. Γρήγορο 10άρι:
Τα 10 χλμ. αποτελούνται από διαδρομή επίπεδη και εύκολη, ό,τι πρέπει για να καταγράψετε το προσωπικό σας ρεκόρ!!

>Tip: Η διαδρομή φέρει την πιστοποίηση της Παγκόσμιας Ένωσης Μαραθωνίων (AIMS). Οι επιδόσεις είναι επίσημες και πιστοποιημένες από τον ΣΕΓΑΣ! 
* Αναλυτική παρουσίαση των 10 χλμ: εδώ! 

3. 3 χλμ. για όλους:
Αγαπάς τον αθλητισμό και χαίρεσαι τη συμμετοχή; Είσαι αρχάριος δρομέας ή επιθυμείς να εισάγεις τους μικρούς μας φίλους στον μαγικό κόσμο του αθλητισμού; Τότε ο αγώνας των 3χλμ. για όλους είναι ο κατάλληλος για εσένα!

>Tip: όλοι οι τερματίσαντες του αγώνα των 3χλμ. θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο καθώς και ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής!
* Αναλυτική παρουσίαση των 3χλμ.: εδώ!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο