Λαμπρόπουλος και Αργυρόπουλος της ΑΕΚ στις 1ες θέσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακόμα δύο επιτυχίες, του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Sparti Tennis Open. Πρόκειται για την 1η θέση και την 3ηθέση από τον Λαμπρόπουλο Παναγιώτη και τον Αργυρόπουλο Αλέξανδρο στο Sparti Tennis Open που έγινε στα γήπεδα της Ακαδημίας τένις Σπάρτης στην κατηγορία d2.

Ήταν η πρώτη φορά που οι παραπάνω αθλητές μας παίρνουν μια διάκριση σε open τουρνουά βάζοντας το όνομά τους στην μεγάλη λίστα των επιτυχιών του ομίλου μας για το φετινό καλοκαίρι.

Οι αθλητές μας έπαιξαν στο τουρνουά συμμετέχοντας σε ομίλους προκριματικών δύο αγώνων και πέρασαν και οι δύο στην τελική φάση του κυρίως ταμπλό με τον Λαμπρόπουλο να κατακτά την 1η θέση και τον Αργυρόπουλο την 3η θέση αντίστοιχα. Στα αποτελέσματα ο Λαμπρόπουλος επικράτησε του Χριστακάκου με 7-5 και του Τσουρούνη με 7-4 στα προκριματικά. Στο κυρίως ταμπλό κέρδισε στους 8 τον Κουστένη με 2-0 σετ, τον Τσουρούνη στα ημιτελικά με 2-0 σετ και στον τελικό τον Κρητικό με το ίδιο σκορ 2-0 σετ κατακτώντας την 1η θέση. Από την άλλη ο Αργυρόπουλος επικράτησε του Κρασά με 2-0 σετ και ηττήθηκε από τον Κουστένη με 2-1 σετ στα προκριματικά. Στο κυρίως ταμπλό κέρδισε τον Δημητρακόπουλο με 2-1 σετ μπαίνοντας στην 4άδα όπου ο Κρητικός πέρασε με wo λόγο ιατρικού προβλήματος του Αργυρόπουλου κατακτώντας έτσι την 3η θέση του open. Ο όμιλος συγχαίρει και τους δύο αθλητές του και τους εύχεται καλή συνέχεια στα υπόλοιπα καλοκαιρινά open.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο