Επιτυχημένο και το Ε3 κάτω των 14ων ετών στον Σ.Α.Τ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με τη βοήθεια του εξαιρετικού καιρού το περασμένο Σαββατοκύριακο 14-15/10 ολοκληρώθηκε υπό τις καλύτερες συνθήκες στις εγκαταστάσεις του Σ.Α.Τ το βαθμολογούμενο τουρνουά Ε3 41 βδομάδας για αγόρια και κορίτσια κάτω των 14ων ετών.

Ένα ακόμα τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο σύλλογό μας σε συνεργασία με τη ΣΤ’ Ένωση άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο από πλευράς θεάματος και ποιότητας των αθλητών όσο και από τον προγραμματισμό των αγώνων και τη διοργάνωση συνολικά. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 50 καθώς ταξίδεψαν αθλητές από την Πάτρα καθώς επίσης και από τη Ζάκυνθο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της διοργάνωσης στην κατηγορία των κοριτσιών νικήτρια αναδείχθηκε η Βασιλοπούλου Γωγώ από το Α.Ο.Α Πατρών καθώς κέρδισε στον τελικό τη συναθλήτριά της Στράτη Γεωργιάννα από τον ίδιο όμιλο με σκορ 60, 46, 64.
Στην κατηγορία των αγοριών μετά από πολύωρη “μάχη” με αντίπαλο τον Γουβέλη Διονύση νικητής της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Σούλης Κωνσταντίνος του Ζακυνθινού Α.Ο.Α με σκορ 61, 61.

Η διοίκηση του Σ.Α.Τ και οι προπονητές του συλλόγου εύχονται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών τους στους αγώνες της Καλαμάτας που ακολουθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο Ε3 42 βδομάδας για αγόρια και κορίτσια κάτω των 12 και 16 ετών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο