Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open 2017

Η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά “ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ Tripolis Tennis Open 2017” ανακοινώνει την προκήρυξη των αγώνων για 7η συνεχόμενη χρονιά.

Τα  “ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ 2017”, θα αποτελέσουν φέτος για τρίτη φορά μέρος της σειράς “Peloponnesus Tennis Masters Series”.

Η επιτροπή ενημερώνει ότι, όσοι αθλητές έχουν συμμετάσχει στα προηγούμενα δύο open της σειράς (Athlisisi Cup 2017 και Παπαφλέσσεια 2017 ) συμμετέχοντας στα “ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΕΙΑ 2017” θα καταλάβουν ως bonus 10 πόντους στην τελική τους κατάταξη στο “Peloponnesus Tennis Masters 2017”.

Αγώνες:

Γήπεδα/Επιφάνεια:
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 5 γήπεδα green set

Τρόπος Διεξαγωγής:

• Οι αγώνες θα έχουν διάρκεια από 06/10/2017 έως 22/10/2017 (15:00 – 24:00). Θα υπάρχει δυνατότητα για πρωινούς αγώνες. αν συμφωνούν και οι δύο αθλητές/τριες.

• Όλοι οι αθλητές/ριες θα μπουν μετά από κλήρωση στο κυρίως ταμπλό που θα ξεκινήσει το Σάββατο 7/10/2017. Οι ημιτελικοί θα Ξεκινήσουν από την Παρασκευή 20/10/2017 και οι τελικοί την Κυριακή 22/10/2017. Ανάλογα με τον καιρό και τις συμμετοχές το τουρνουά μπορεί να πάρει παράταση 2-5 ημερών. Σε όλες τις κατηγορίες η σύνθεση του ταμπλό θα γίνει σύμφωνα με το τελευταίο τουρνουά της σειράς “Peloponnesus Tennis masters”, πριν από αυτό των Κολοκοτρωνείων, το “Παπαφλέσσεια Tennis Open’. Στην κατηγορία των Juniors Masters 12 ετών το ταμπλό θα δημιουργηθεί σύμφωνα με την Πανελλήνια βαθμολογία των 12αριών την εβδομάδα της κλήρωσης.

• Οι παίχτες/τριες που συμμετέχουν στην κατηγορία Ανδρών / Γυναικών +35 και +45 θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν ταυτόχρονα και στην κατηγορία Ανδρών / Γυναικών 14-35 ετών, εφόσον το επιθυμούν, με το επιπλέον αντίτιμο των 10ε, το αντίθετο δεν είναι εφικτό. Στις κατηγορίες των διπλών οι παίχτες θα μπορούν να λαμβάνουν μέρος με το επιπλέον αντίτιμο των 10 ε.

• Οι αγώνες θα είναι Knock-out και θα είναι στα 2 νικηφόρα set των 6 games με tie brake σε όλα τα set (6-6 tie brake στους 7 πόντους). Στο 1-1 set θα παιχτεί match tie brake 10 πόντων (όλα τα tie brake θα τελειώνουν με διαφορά 2 πόντους). Στα ημιτελικά και στους τελικούς το tie brake στο 1-1 set θα διεξάγεται σε κανονικό set.

• Τα απογευματινά παιχνίδια θα είναι για όλους υποχρεωτικά. Σε καθυστέρηση (χωρίς ειδοποίηση) του παίχτη πάνω από 15 λεπτά το παιχνίδι κατοχυρώνεται στον αντίπαλο παίχτη. Ο καθαρισμός της ώρας διεξαγωγής του αγώνα γίνεται κατόπιν συνεννόησης και με τους δύο παίχτες. Σε περίπτωση που αυτό δεν καταστεί δυνατό η ώρα του αγώνα καθορίζεται ύστερα από κλήρωση.

• Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε τουλάχιστον δύο αγώνες. Ανάλογα με τις συμμετοχές σε κάθε κατηγορία θα αποφασιστεί από την οργανωτική επιτροπή αν θα γίνει ταμπλό consolation ή ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας.

• Ανάλογα με τις ανάγκες του τουρνουά μπορεί οι παίχτες να δώσουν και 2 έως 3 παιχνίδια την ίδια ημέρα (δύο μονά και ένα διπλό) ανά κατηγορία συμμετοχής. Στους ημιτελικούς και στους τελικούς ενδέχεται να υπάρξει η δυνατότητα Διαιτητή Καρέκλας (Chair Umpire).

Κατηγορίες:

1. Super 10’s Ενωσιακό Τουρνουά Juniors υπό την Αιγίδα και Συνδιοργάνωση της ΣΤ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου (Αθλητές κάτω των 10 ετών: 2007 και κάτω – πράσινη μπάλα, πορτοκαλί και κόκκινη μπάλα).. Υποχρεώσεις αθλητών: Αθλητική ταυτότητα, ιατρική βεβαίωση, τήρηση κώδικα συμπεριφοράς, παράβολο συμμετοχής 15 € για το πράσινο επίπεδο και 10 € για το πορτοκαλί και κόκκινο επίπεδο.

2. Juniors Masters – Αγοριών και Κοριτσιών – κάτω 12 ετών (Γεννηθέντες 2005 – 2007). Στην κατηγορία αυτή δικαίωμα συμμετοχής έχουν και τα δεκάρια τελευταίας χρονιάς. Για την κατάρτιση του κυρίως ταμπλό θα ληφθεί υπόψη η Πανελλήνια βαθμολογία των 12αριών, την εβδομάδα διεξαγωγής της κλήρωσης. Το κόστος συμμετοχής στην συγκεκριμένη κατηγορία έχει οριστεί στα 10ε.

3. Pro–Players Άνδρες / Γυναίκες 14 – 34 ετών (Γεννηθέντες από 2002 και κάτω).

4. Seniors Άνδρες / Γυναίκες 35 -44 ετών (Γεννηθέντες από 1982 και κάτω)

5. Seniors Άνδρες +45 ετών (Γεννηθέντες από 1972 και κάτω)

6. Διπλά Ανδρών +14

7. Διπλά Γυναικών +14

8. Μικτά διπλά +14

Οι διοργανωτές επιφυλάσσονται του δικαιώματος σύμπτυξης των κατηγοριών για την ομαλή διεκπεραίωση του τουρνουά, εφόσον δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων ανά κατηγορία (8 άτομα)

Υποχρεώσεις Αθλητών:

Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται στην γραμματεία του ομίλου 15 λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού τους. Αθλητής/τρια που δεν θα παρουσιαστεί εντός 15 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα συνάντησης (χωρίς ενημέρωση) θα χάνει τον συγκεκριμένο αγώνα. Η ενημέρωση θα πρέπει να γίνεται 1 ώρα πριν το παιχνίδι.

Sos:

Η ΠΡΟΛΗΨΗ της υγείας του κάθε αθλητή/τριας είναι δική του/της ευθύνη και θα επιβεβαιώνεται με την υπογραφή του/της στο έντυπο του sign in.

Συμμετοχή:

Το κόστος συμμετοχής στα Κολοκοτρώνεια 2015 είναι 20ε. Για δήλωση σε δεύτερη κατηγορία μονού το επιπλέον κόστος είναι 10ε και για τις επιπλέον κατηγορίες διπλών 10ε. Το κόστος συμμετοχής, τόσο στην κατηγορία super 10’s, έχει οριστεί στα 15ε, από την ΣΤ ΄Ενωση, όσο για αυτή των Juniors Masters ανέρχεται στα 10ε + 5ε για την αγορά μπλούζας (προαιρετικά). Για την συμμετοχή του κάθε αθλητή/αθλήτριας, απαιτείται η συνολική εξόφληση ολόκληρου του ποσού που αντιστοιχεί στο σύνολο των κατηγοριών που έχει δηλώσει. Η εξόφληση θα γίνεται κατά το sign in της πρώτης κατηγορίας που θα αγωνίζεται, όποια και αν είναι αυτή (μονό ή διπλό). Σε περίπτωση που κάποια κατηγορία ΔΕΝ θα διεξαχθεί, τότε και μόνο η οργανωτική επιτροπή των αγώνων θα

επιστρέφει τα χρήματα στον/στην αγωνιζόμενο/η παίχτη/τρια. Με την δήλωση συμμετοχής, ο κάθε αθλητής /αθλήτρια συνεπάγεται οτι αποδέχεται τους όρους της προκήρυξης.

Ενστάσεις:

Ένσταση μπορεί να γίνει άμεσα για όλα τα θέματα κανονισμών και διαδικασίας προς τους Επιδιαιτητές και την Οργανωτική Επιτροπή των αγώνων Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open 2017. Το παράβολο της έντασης ανέρχεται στο ποσό των 100,00 ε, όπως ορίζεται από τον αγωνιστικό σχεδιασμό της Ε.Φ.Ο.Α από τον ενδιαφερόμενο παίχτη, και μόνο, εκτός των αποφάσεων κρίσεως αγωνιστικού περιεχομένου, όπου οι αποφάσεις του επιδιαιτητή είναι τελεσίδικες. Οι Επιδιαιτητές και η Οργανωτική Επιτροπή αποφασίζουν και απαντούν εγγράφως στον ενιστάμενο με βάση τους υπάρχοντες Κανόνες I.T.F και Ε.Φ.Ο.Α για θέματα Κανονισμών και Προκήρυξης αγώνων.

Δηλώσεις Συμμετοχής :

Μέχρι την Τετάρτη 4/10/2017 και ώρα 20:00μμ., στους επιδιαιτητές των αγώνων: κα. Χατζηγιάννη Γεωργία (τηλ: 6978110714), κ. Παπαδόπουλο Γιώργο (τηλ: 6972694448) Για την δήλωση συμμετοχής χρειάζεται ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνο καθώς και μέγεθος μπλούζας.

Κλήρωση Αγώνων:

Πέμπτη 05/10/2017

Παροχές προς συμμετέχοντες:

Όλοι οι συμμετέχοντες στο τουρνουά θα λάβουν:

• Αναμνηστικό Μπλουζάκι των αγώνων “Κολοκοτρώνεια Tripolis Tennis Open 2017”
• Με την εγγραφή τους στο τουρνουά θα λάβουν από ένα λαχνό για τα δώρα που θα κληρωθούν και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες από την οργανωτική επιτροπή στην ιστοσελίδα του ομίλου (tennisaek.gr)

Σε κάθε νίκη τους, από κάθε κατηγορία που θα λαμβάνουν μέρος, οι συμμετέχοντες θα παραλαμβάνουν από την γραμματεία και έναν extra λαχνό μεγιστοποιώντας τα ποσοστά επιτυχίας τους στα δώρα. Εξαίρεση θα αποτελέσει η τελική τριάδα κάθε κατηγορίας, η οποία δεν θα βρεθεί μέσα στην κλήρωση των συγκεκριμένων δώρων.

Εκ της οργανωτικής Επιτροπής

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μουσικό Σχολείο Τρίπολης: Εκδήλωση με θέμα «Η Μουσική συναντά τα Εικαστικά»

Οι εκπαιδευτικοί, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Μουσικού...

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Το ΠΑΣΟΚ θα παίξει στον μεγάλο τελικό με τη ΝΔ και θα κερδίσει

Βασικά σημεία από τη συνέντευξή του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, στην...
00:03:05

Επίσκεψη Γραμματέα του “Κόσμος” και Ευρωβουλευτή Πέτρου Κόκκαλη στη Μεγαλόπολη (vid)

Ο Γραμματέας του “Κόσμος” και Ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης επισκέφθηκε...

Αργολίδα: Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα για αδικήματα της κλοπής και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου

Συνελήφθησαν, χθες (28.3.2024) το απόγευμα, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς...
Μετάβαση στο περιεχόμενο