Αυλαία στη σχολή διαιτησίας τένις στην Τρίπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης και του Arena Sports Club συνδιοργανώθηκε από την ΕΦΟΑ (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης), τον ΣΔΑΕ (Σύνδεσμο Διαιτητών Αντισφαίρισης Ελλάδας) και τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, για πρώτη φορά στην Τρίπολη και την Αρκαδία γενικότερα , η Σχολή Διαιτησίας Αντισφαίρισης Εθνικού Επιπέδου (Level 1), υπό την έγκριση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τένις (ITF).

 

Εισηγήτριες της σχολής ήταν η κα. Ταμπόση Τερέζα (White Badge Referee – Chief of Official) και η κα. Βαβίτσα Πέννυ (White Badge Referee – Chair Umpire). Την Σχολή Διαιτησίας Αντισφαίρισης Εθνικού Επιπέδου (Level 1) παρακολούθησαν 20 μαθητές, με τα μαθήματα να γίνονται καθόλη την διάρκεια του διημέρου τόσο στα γήπεδα τένις του ΔΑΚ Τρίπολης (πρακτική εξάσκηση), όσο και στην αίθουσα του Arena Sports Club (θεωρητικό κομμάτι).

Την πρώτη ημέρα το πρόγραμμα της σχολής περιελάμβανε γνωριμία με την οργάνωση της διαιτησίας στην Ελλάδα, κανονισμούς της Αντισφαίρισης, τεχνικές διαιτητών, κώδικα συμπεριφοράς και τεχνικές κριτών γραμμών. Η δεύτερη ημέρα ξεκίνησε με πρακτική εξάσκηση στο γήπεδο, με κατασκευή τιράζ – διαδικασία κλήρωσης – άσκηση επιδιαιτησίας, συνεχίστηκε με κανόνες παιχνιδιού χωρίς διαιτητή, με τον κώδικα δεοντολογίας διαιτητών και κριτών και ολοκληρώθηκε τόσο με τις γραπτές εξετάσεις, όσο και με την απονομή των διπλωμάτων στους επιτυχόντες. Την απονομή των διπλωμάτων της σχολής έκανε η Έφορος του τμήματος κα. Σταματάκου Μαίρη.

Η Διοίκηση του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει τόσο τις εισηγήτριες της σχολής την κα. Ταμπόση Τερέζα και την κα. Βαβίτσα Πέννυ για την άριστη και μεστή διδασκαλία τους ,όσο και όλους τους μαθητές που βρέθηκαν και παρακολούθησαν στην Τρίπολη την σχολή το Σαββατοκύριακο 18-19/7. Εύχεται δε καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες της σχολής υπενθυμίζοντας τους ότι η πρώτη τους εμπειρία σε αγώνες θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στους τελικούς του Arcadian Tennis Open 2015 που θα διεξαχθούν την επόμενη εβδομάδα στην Τρίπολη. Λεπτομέρειες για τους τελικούς αλλά και για τις δηλώσεις συμμετοχής σαν κριτές γραμμών σε αυτούς θα μπορείτε να βρείτε τις επόμενες ημέρες στο site του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης : www.tennisaek.com.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο