Ξεκίνησε προετοιμασία ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το πρωί της Δευτέρας 21 Αυγούστου ξεκίνησε η προετοιμασία του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης. 

Οι αθλητές και αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων των «κιτρινόμαυρων» έπιασαν δουλειά προκειμένου να προετοιμαστούν για τις επίσημες διοργανώσεις που ακολουθούν το επόμενο διάστημα και στις οποίες για μια ακόμη σεζόν οι στόχοι είναι υψηλοί.

Λίγο μετά τις 09:00 το αγωνιστικό τμήμα του Ομίλου Τένις ΑΕΚ Τρίπολης ξεκίνησε την πρώτη προπόνηση για τη νέα περίοδο. Αρχικά οι κόουτς του Ομίλου κα Χατζηγιάννη και κ. Παπαδόπουλος μίλησαν στα παιδιά για το ξεκίνημα αυτής της σεζόν και στη συνέχεια έπιασαν δουλειά στο στίβο του ΔΑΚ Τρίπολης, με τρέξιμο και αρκετές δρομικές ασκήσεις.

AEK TENNIS AUG21 07 fill 640x341

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχουν δημιουργήσει οι προπονητές του Ομίλου ΑΕΚ, θα περιλαμβάνονται για τις επόμενες τρεις εβδομάδες εντατικές προπονήσεις που τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδες θα είναι διπλές (πρωί και απόγευμα), έτσι ώστε οι αθλητές και αθλήτριες στις αρχές Σεπτεμβρίου οπότε και θα αρχίσουν οι κανονικές προπονήσεις και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, να είναι πανέτοιμοι.

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 23/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο