Δευτέρα 21/8 η επίσημη πρώτη του Ομίλου της Αεκ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Δευτέρα 21/8 θα γίνει στο ΔΑΚ Τρίπολης στις 09:00 το πρωί, η καθιερωμένη επίσημη πρώτη συνάντηση του αγωνιστικού τμήματος του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. 

Θα είναι η πρώτη συνάντηση με την προπονητική ομάδα του ομίλου αλλά και με το διοικητικό σχήμα του συλλόγου, στο οποίο θα προΐσταται ο Πρόεδρος κ. Βαλασσόπουλος και ο Έφορος κ. Κοσμίδης.

Οι αθλητές μετά από ένα μικρό διάλλειμα στα μέσα της φετινής χρονιάς θα ανοίξουν και πάλι φτερά για την ολοκλήρωση της σεζόν (τέλος Νοέμβρη), με ολοένα και μεγαλύτερες διακρίσεις για το Αρκαδικό τένις.

Μετά το καθιερωμένο καλωσόρισμα προς τους παίχτες από τη διοίκηση θα ακολουθήσει προπόνηση. Οι σχεδιασμένες προπονήσεις για τον όμιλο θα ολοκληρωθούν στα μέσα του επόμενου μήνα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Διευθυντή του ομίλου κ. Γ. Παπαδόπουλου.

Κατά την διάρκεια αυτού του εντατικού δεκαπενθήμερου διπλών προπονήσεων οι αθλητές της ΑΕΚ Τρίπολης σταδιακά θα μπουν, τόσο σε φιλικά, όσο και σε επίσημα παιχνίδια, με στόχο να είναι έτοιμοι στα μέσα Σεπτέμβρη, οπού και αρχίζουν τα επίσημα τουρνουά του προγράμματος της Ομοσπονδίας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο