Αυλαία στην 2η tennisaektripolis_leaguetour_2017.

Η δεύτερη για φέτος  league  του ομίλου έριξε αυλαία και ετοιμαζόμαστε για την τρίτη, η οποία θα ξεκινήσει στις αρχές του Σεπτέμβρη. 

Για μια ακόμη φορά τα μέλη του ομίλου μας τίμησαν με την παρουσία τους το τουρνουά, το οποίο θα οδηγήσει στον/ην τελικό νικητή/τρια που θα λάβει το καθιερωμένο μεγάλο δώρο στην εκδήλωση Follow the Stars 2017.

Στο αγωνιστικό κομμάτι την πρώτη θέση στους άνδρες  σε μια ακόμη φετινή tennisaektripolis_leaguetour_2_2017 κατέκτησε ο Δελής Κώστας με φιναλίστ τον Αθανασόπουλο Αντώνη. Την 3η θέση έλαβαν από κοινού ο Νικολόπουλος Χρήστος και ο Καραναγνώστης Κων/νος.

Στις γυναίκες , στις οποίες η μια ανατροπή διαδεχόταν την άλλη, τόσο στο ταμπλό των ομίλων, όσο και στο κυρίως, την πρώτη θέση κατέλαβε η Καρτσάκη Έρη με δεύτερη την Τζιάρου Νέλη. Την τριάδα των νικητριών συμπλήρωσαν η Λίγκρη Δέσποινα και η Παντώτη Δανάη.

Στην νεοσύστατη κατηγορία της εσωτερικής αγωνιστικής League των γυναικών, στην οποία λαμβάνουν μέρος μόνο οι γυναίκες της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου μας, την πρώτη θέση κατέλαβε η Καραναγνώστη Μαρία με δεύτερη την Λαμπροπούλου Σήλια και στην Τρίτη θέση την Αντωνίου Αναστασία και την Παπαηλίου Βάσια.

Οι απονομές έγιναν μετά την λήξη των τελικών στα γήπεδα του ομίλου μας στο ΔΑΚ Τρίπολης από τους προπονητές της ΑΕΚ Τρίπολης. Όλοι οι συμμετέχοντες έδωσαν ραντεβού για τις αρχές του Σεπτέμβρη, όπου θα ξεκινήσει η 3η league για την φετινή χρονιά.

Ευχαριστούμε όλους όσους αγωνίστηκαν μαζί μας σε ένα ακόμα παραδοσιακό τουρνουά των μελών μας. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και η βαθμολογία της δεύτερης κατά σειράς tennisaektripolis_leaguetour_2017.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ στην επίσημη σελίδα του ομίλου μας στο FB.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για το ταμπλό των γυναικών .

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για το ταμπλό των γυναικών της αγωνιστικής .

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για το ταμπλό των ανδρών.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia