Τα πήραν όλα οι αθλητές της ΑΕΚ στο Smash Tennis Open 2017 (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ήταν οι διακρίσεις για ακόμη μια φορά από τους αθλητές του ομίλου μας σε ένα ακόμα open τουρνουά. Ο λόγος για το νεοσύστατο τουρνουά του Smash που έλαβε χώρα στην Τρίπολη και οι αθλητές  – μέλη μας κατάφεραν να κατακτήσουν 6 θέσεις στις κατηγορίες που συμμετείχαν.

Ο λόγος για τα πέντε κορίτσια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολη, την  Καραναγνώστη Μαρία, Κανελλάκη Χρυσούλα, Λαμπροπούλου Σήλια, Κηρίμη Ήλια Σκιπιτάρη Γωργία και τον αθλητή μας Λαμπρόπουλο Άγγελο, οι οποίοι βρέθηκαν μέσα στα μετάλλια των πρώτων θέσεων.

Πιο συγκεκριμένα την 1η θέση στην κατηγορία των γυναικών D1 κατέκτησε η Καραναγνώστη Μαρία με 2η την Κανελλάκη Χρυσούλα και στην 3η θέση την Λαμπροπούλου Σήλια. Την 3η θέση στην κατηγορία των γυναικών D2 μοιράστηκαν από κοινού η Κηρίμη Ήλια και η Σκιπιτάρη Γιωργία και τέλος την 3η θέση στου άνδρες D3 κατέκτησε ο Λαμπρόπουλος Άγγελος.

Πολλά συγχαρητήρια για όλους μας τους αθλητές που σε ένα ακόμα τουρνουά έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους για την πολύ δυνατή δουλειά που γίνεται στο όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα FB του ομίλου μας ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο