Τα πήραν όλα οι αθλητές της ΑΕΚ στο Smash Tennis Open 2017 (pics)

Πολλές ήταν οι διακρίσεις για ακόμη μια φορά από τους αθλητές του ομίλου μας σε ένα ακόμα open τουρνουά. Ο λόγος για το νεοσύστατο τουρνουά του Smash που έλαβε χώρα στην Τρίπολη και οι αθλητές  – μέλη μας κατάφεραν να κατακτήσουν 6 θέσεις στις κατηγορίες που συμμετείχαν.

Ο λόγος για τα πέντε κορίτσια του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολη, την  Καραναγνώστη Μαρία, Κανελλάκη Χρυσούλα, Λαμπροπούλου Σήλια, Κηρίμη Ήλια Σκιπιτάρη Γωργία και τον αθλητή μας Λαμπρόπουλο Άγγελο, οι οποίοι βρέθηκαν μέσα στα μετάλλια των πρώτων θέσεων.

Πιο συγκεκριμένα την 1η θέση στην κατηγορία των γυναικών D1 κατέκτησε η Καραναγνώστη Μαρία με 2η την Κανελλάκη Χρυσούλα και στην 3η θέση την Λαμπροπούλου Σήλια. Την 3η θέση στην κατηγορία των γυναικών D2 μοιράστηκαν από κοινού η Κηρίμη Ήλια και η Σκιπιτάρη Γιωργία και τέλος την 3η θέση στου άνδρες D3 κατέκτησε ο Λαμπρόπουλος Άγγελος.

Πολλά συγχαρητήρια για όλους μας τους αθλητές που σε ένα ακόμα τουρνουά έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους για την πολύ δυνατή δουλειά που γίνεται στο όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα FB του ομίλου μας ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

logofootermedia