Με οκτώ αθλητές ο ΚΟΑΤ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης

Για άλλη μία χρονιά ο σύλλογος μας δίνει το παρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών, συμμετέχοντας με οκτώ (8) αθλητές και αθλήτριες. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε όλοι μας τις τελευταίες εβδομάδες οι γονείς, προπονητές και τα μέλη του Δ.Σ. έκαναν ότι ήταν δυνατό ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση και συμμετοχή των αθλητών μας στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση της κολυμβητικής αγωνιστικής χρονιάς 2014-2015.

Το «ποδαρικό» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα κάνουν οι: Αγγελόπουλος Πέτρος, Κόκκος Θεόδωρος, Κωτσίρου Βασιλική και Ντρούλια Αντωνία, συμμετέχοντας στις κατηγορίες Παμπαίδων ΑΒ- Παγκορασίδων ΑΒ, το τριήμερο 10-12/7/2015 στην Πάτρα. Την σκυτάλη παίρνουν οι: Κωτσίρος Γιάννης, Μανωλόπουλος Δημήτριος, Μανωλοπούλου Βανέσσα και Σιψή Κων/να συμμετέχοντας στις κατηγορίες Παίδων- Εφήβων-Κορασίδων-Νεανίδων το τριήμερο 17-19/7/2015 στην Θεσσαλονίκη.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν την αγωνιστική αυτή χρονιά και τους εύχεται καλή επιτυχία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...

Καιρός: Ο πιο ζεστός Μάρτιος των τελευταίων 14 ετών

Καλοκαίρι θυμίζει ο καιρός σε συνδυασμό με την αφρικανική...

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου αντιπρόεδρος των Δημοκρατών του Λοβέρδου

Ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου είναι από σήμερα ο αντιπρόεδρος του...

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...
Μετάβαση στο περιεχόμενο