Πέμπτο τούρνουα πολεμικών τεχνών Δημητσάνας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος ΑΕΤΟΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 7.30 το απόγευμα στο θέατρο Δημητσάνας, το πέμπτο τουρνουά πολεμικών τεχνών.

Με το ΔΗΜΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ να στηρίζει εμπράκτως το αθλητικό αυτό γεγονός που πλέον έχει γίνει θεσμός για την ευρύτερη περιοχή της Γορτυνίας. Αθλητές από όλη την Ελλάδα, διαφόρων μαχητικών τεχνών όπως ΚΑΡΑΤΕ – JU JITSU – KICK BOXING – KUNG FU, θα επιδείξουν τις καλύτερες τεχνικές τους και θα εντυπωσιάσουν τους πάντες.

Οι Αετοί Γορτυνίας σε ανακοίνωσή τους – ΜΕ ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ –  καλούν κάθε φίλο του αθλητισμού και κάθε συμπατριώτη μας Γορτύνιο να τιμήσει με την παρουσία του την εκδήλωση αυτή, υποσχόμενοι αξέχαστο θέαμα και τονίζοντας ότι είναι υπόθεση όλων μας να ενθαρρύνουμε τα παιδιά της Γορτυνίας στην προσπάθεια που καταβάλλουν.

Τα καμαρώσαμε να επιτυγχάνουν διακρίσεις και να κερδίζουν πρωτιές στην φετινή σεζόν. Στο  5ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Μάχιμος Λέων στις 13/11/2016, στο πρωτάθλημα Ακρόπολις, στις 3/12/2017 στο Ju Jitsu, στο Βλαχιώτη Λακωνίας στις 11/02/2017 σε πρωτάθλημα Ju Jitsu, στο 8ο Φεστιβάλ πολεμικών Τεχνών Ξυλοκάστρου στη 1/04/2017, στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Αθήνας στις 14/05/2017.

Μέσω του Προέδρου των Αετών Γορτυνίας Κωνσταντίνο Καζά, ο σύλλογος ευχαριστεί την εφημερίδα Γορτυνία που κάνει γνωστές τις δραστηριότητές του σε όλους τους Γορτύνιους  και όχι μόνο. Επίσης τους φίλους που στηρίζουν,  πιστεύοντας στα αθλητικά ιδεώδη, δίνοντας έτσι στα παιδιά της Γορτυνίας ίσες ευκαιρίες για διακρίσεις.

Ο σύλλογος έχει προγραμματίσει επιδείξεις πολεμικών τεχνών κατά τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο στη ΒΥΤΙΝΑ, στη ΣΤΕΜΝΙΤΣΑ, στο ΡΑΦΤΗ, στο ΣΕΡΒΟΥ, στα ΛΑΓΚΑΔΙΑ και στα ΤΡΟΠΑΙΑ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 693 694 7125 κα. ΤΣΙΤΟΥΡΑ ΜΑΡΙΑ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε πλήρη λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα το Κοινωνικό Μαγειρείο του Δήμου Άργους Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού...

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024 Το Πάσχα στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο