Με επιτυχία το “Every Day -Clean Day” απο τον Όμιλό Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

Την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος γιόρτασε ο όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης καθαρίζοντας για περισσότερο από τρείς ώρες, χώρους στο ΔΑΚ Τρίπολης.

Με την δράση “Every Day -Clean Day” πάνω από 30 μέλη, ως επί το πλείστον παιδιά, βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης , καθαρίζοντας τόσο τους εξωτερικούς χώρους των γηπέδων τένις, όσο και τα δύο πάρκα περιμετρικά του κολυμβητηρίου και του κλειστού γηπέδου μπάσκετ.

Σημαντική βοήθεια στην δράση “Every Day – Clean Day” προσέφεραν η  ΔΕΗΑΤ, που επισκέφτηκε με το συνεργείο καθαρισμού το ΔΑΚ Τρίπολης, καθώς και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης, που διέθεσε εξοπλισμό καθαρισμού.

Από πλευράς Δήμου Τρίπολης μεγάλη ήταν η συμβολή του Προέδρου του Νομικού Προσώπου κ. Καραλή, του Αντιδημάρχου κ.  Παπαδημητρίου, και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Τρίπολης κ. Θεοδωρακόπουλου . Εκτός από τους προαναφερθέντες το παρόν στην εκδήλωση “Every Day – Clean Day” έδωσε και η Αντιδήμαρχος κα. Αλιγέωρα Γαρυφαλλιά.

Η ΑΕΚ Τρίπολης και ο Όμιλος τένις θα πραγματοποιήσουν ανάλογες δράσεις και στο μέλλον, με στόχο να ευαισθητοποιήσουν, τόσο τα μέλη τους, όσο και τους πολίτες της πόλης, σε εθελοντικές εργασίες πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον των πολιτών.

Περισσότερες φωτογραφίες δείτε πατώντας ΕΔΩ στην επίσημη σελίδα μας στο FB

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο