1η η Αντωνίου και 3η η Γκουντάνη της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ στη Μεσσήνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δύο ακόμα διακρίσεις για τα κορίτσια του ομίλου της ΑΕΚ Τρίπολης στο καλοκαιρινό τουρνουά της Μεσσήνης. Την 1η θέση κατέκτησε η Αντωνίου Αναστασία και την 3η η Γκουντάνη Γιωργία στο τουρνουά επιπέδων και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία D1.

Μια πολύ σοβαρή διοργάνωση και πολύ οργανωμένη κίνηση εκ μέρους του ομίλου της Μεσσήνης, που με κόπο και μεράκι κατάφεραν και έστησαν, δίνοντας την δυνατότητα στον όμιλό μας να αγωνιστεί σε ένα αρκετά καλό καλοκαιρινό open.

Στα αποτελέσματα του τουρνουά η Αντωνίου επικράτησε στους δύο γύρους των ομίλων της Κουλουμπού με 2-0 σετ (6-0, 6-1) και της Προδρόμου με το ίδιο σκορ 2-0 σετ (6-0, 6-1).

Η Γκουντάνη επικράτησε στον πρώτο γύρο της Ανδριανοπούλου με 2-1 σετ (2-6, 7-6, 10-8) αλλά ηττήθηκε από την Χασομέρη με 2-1 σετ (7-6, 4-6, 3-10).

Στις διασταυρώσεις των ομίλων η Αντωνίου επικράτησε στον ημιτελικό της Γκουντάνη με 2-0 σετ (6-2, 6-4)και της Χασομέρη στον τελικό με 2-0 σετ (6-0, 6-2) κερδίζοντας την πρώτη θέση στο open ενώ η Γκουντάνη επικράτησε στον μικρό τελικό της Προδρόμου με 2-1 σσετ (2-6, 6-0, 10-7) κερδίζοντας την τρίτη θέση.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δήμος Μεγαλόπολης: Αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων, κομμένων κλαδιών και χόρτων

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Μεγαλόπολης συνεχίζει καθημερινά την...

Επιδείνωση του καιρού και πτώση της θερμοκρασίας

Η πτώση της θερμοκρασίας στους 21 με 23 βαθμούς...

«Επιδιώκουμε συνεργασίες που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας»

Σύμφωνο Συνεργασίας υπεγράφη σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, μεταξύ του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη και της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας Τμήματος Νοσηλευτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κας Ανδρέα Πάολα Ρόχας. Το εν λόγω σύμφωνο αφορά έρευνα που στοχεύει στον εντοπισμό και την ανάπτυξη ενός αλληλένδετου συνόλου πρακτικών, που επιτρέπουν σε μια κοινότητα να μάθει πώς να προλαμβάνει και

Συνελήφθη 25χρονος στην Κορινθία γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης

Συνελήφθη, σήμερα (18.4.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο