Στο Tennis Camp επίλεκτων αθλητών της ΣΤ Ένωσης ο προπονητής της ΑΕΚ Τρίπολης Γιώργος Παπαδόπουλος

Η Στ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Πελοποννήσου συνεχίζοντας τον θεσμό των Camps, διοργανώνει και φέτος από 25 έως 30 Αυγούστου 2017, στις εγκαταστάσεις του OLYMPIA RIVIERA RESORT, Tennis Camp για τους επίλεκτους αθλητές της Ένωσης.

Με αυτό τον τρόπο η Ένωση ανταμείβει τους καλύτερους αθλητές της προσφέροντας τους ευκαιρία να αθληθούν, να διασκεδάσουν και να αναπτύξουν κοινωνικές σχέσεις με τους συναθλητές τους.

Σε αυτή την προσπάθεια της ΣΤ Ένωσης θα προσφέρει τις γνώσεις του στους επίλεκτος αθλητές της Ένωσης, για ακόμη μια χρονιά, ο tutor της Ένωσης, της Ομοσπονδίας και προπονητής της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γιώργος Παπαδόπουλος.

Η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης ευχαριστεί θερμά την ΣΤ ΄Ενωση για την επιλογή του προπονητή της στο Tennis Camp και δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της ΣΤ Ένωσης για οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια και σε ότι της ζητηθεί.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το camp μπορείτε να δείτε πατώντας ΕΔΩ.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Περί Πρωτοκόλλου και Εθιμοτυπίας στο Λεβίδι στον Παναρκαδικό και στην Expo

Παρατηρώντας τις διάφορες εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στον τόπο...

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Βασίλη Κικίλια η συνεδρίαση της ΕΝΠΕ

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού και παρουσία του Υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κικίλια, πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, την Δευτέρα 15 Απριλίου. Η προετοιμασία για την επικείμενη αντιπυρική περίοδο ήταν το βασικό ζήτημα που απασχόλησε τη συνεδρίαση, με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να αναλύει

Ο Αποστόλης Στρέμπας πρώτος σκόρερ στην Α’ κατηγορία Αρκαδίας

Ο Αποστόλης Στρέμπας είναι ο πρώτος σκόρερ με 27...

Κώστας Τζιούμης: «Απρέπεια και απρεπείς»

Σε δήλωση του Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης αναφέρεται...
Μετάβαση στο περιεχόμενο