Μετάλλιο και είσοδος σε τελικούς για τους αθλητές του Γ.Σ.Αρκαδίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων κορασίδων στα Τρίκαλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Αρκαδίας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα το Σάββατο και την Κυριακή 20 και 21 Ιουνίου 2015.

Στην σφυροβολία των παίδων ο Θοδωρής Βινατσέλας βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ και με βολή στα 65,61 μ. κατέλαβε την 2η θέση και το ασημένιο μετάλλιο, μένοντας μόλις 11 εκατοστά πίσω από τον πρώτο Γεώργιο Κορακίδη του Γ.Σ. Μανδρών ο οποίος κέρδισε με βολή στα 65,72 μ.

Ο Θωμάς Καρζής στον ίδιο τελικό κατέλαβε την 6η θέση με επίδοση 53,28 μ.ενώ 7ος ήταν ο Κίμωνας Γρηγορίου με 50,18 μ., και οι δυο αυτοί αθλητές βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις.

Ιδιαίτερα σημαντικό το ότι τρεις αθλητές του Γ.Σ.Α. έδωσαν το παρών στον τελικό του αγωνίσματος , και αξίζει να αναφέρουμε ότι την τέταρτη θέση κατέλαβε άλλος ένας Αρκάδας αθλητής ο Θανάσης Καλαιτζής από τα Λύκαια Μεγαλόπολης με την πολύ καλή επίδοση των 58,08 μ. η οποία είναι και ατομικό του ρεκόρ.

Στον τελικό του άλματος επί κοντώ προκρίθηκε και μετείχε η Μαριλένα Κοιντόση, η οποία με άλμα στα 2,90 μ. κατέλαβε την 11 η θέση.

Άτυχη στάθηκε η Σοφία Μπούκα οι οποία στον προκριματικό της σφυροβολίας των κορασίδων έκανε άκυρες και τις τρεις προσπάθειες τις και δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό.

Στον τελικό της δισκοβολίας των παίδων προκρίθηκε και μετείχε ο Χρήστος Χριστόπουλος όπου και κατέλαβε την 11η θέση με επίδοση 42,97 μ., σίγουρα μπορούσε και καλύτερα αφού το πρωι στον προκριματικό του αγωνίσματος είχε πετύχει επίδοση 44,30μ.

Ο Κων/νος Κάτρης ο οποίος όμως είναι παμπαίδας έριξε στον προκριματικό της δισκοβολίας 39,70 μ.

Επίσης στον προκριματικό της δισκοβολίας μετείχαν και οι Βινατσέλας Θεόδωρος, 41,42 μ. (14ος) και ο Κίμωνας Γρηγορίου 41,30μ. (17ος).

 

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την σπουδαία προσπάθεια τους και στους προπονητές τους Σπύρο Τριανταφυλλόπουλο και Παναγιώτη Ζαρμπαλά.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Τρίπολης τον Δήμαρχο κο Δημήτρη Παυλή για την ουσιαστική βοήθεια στην πραγματοποίηση αυτής της αποστολής, καθώς επίσης και το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης, και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κο Θ. Καραλή και την Αντιπρόεδρο κα Γαρυφαλλιά Αληγέωργα για την έως τώρα βοήθειά τους.

Τέλος ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας ευχαριστεί θερμά τον φυσιοθεραπευτή Αθανάσιο Μπουζέτο για την έως τώρα στήριξη και βοήθεια του.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο